Нина Добрев навърши 33 години вчера, 9 януари. По този

...
Нина Добрев навърши 33 години вчера, 9 януари. По този
Коментари Харесай

Вижте как е изглеждала Нина Добрев като дете

Нина Добрев навърши 33 години през вчерашния ден, 9 януари. По този мотив актрисата, която стана известна като Елена от сериала " Дневниците на вампира ", показа малко клипче в Instagram профила си. Видеото съдържа ретро фрагменти от времето, когато звездата е била дете.

Нина или Николина Константинова Добрева, както е цялото ѝ име, е родена на 9 януари 1989 в София. Цялото ѝ семейство емигрира в Канада, когато е едвам на 2 години. Баща ѝ е компютърен експерт, а майка ѝ е художничка. Тя има и по-голям брат, Александър.

Нина учи в учебно заведение J. B. Tyrrell, където играе балет, художествена гимнастика и взе участие в джаз класове. По-късно учи в Академичното учебно заведение за изкуства Уексфорд, което се намира в Скарбъроу, и в университета " Райерсън " в Торонто със компетентност Социология. През 2008 приключва ученето си, с цел да се концентрира върху актьорската си кариера. Добрев взима уроци по актьорско майсторство в студио " Армстронг " в Торонто.

Въпреки че от дребна живее надалеч от родината си, Нина свободно приказва български и не крие произхода си. Тя постоянно усеща доста обич от българите, когато е в страната ни и се гордее с наследството си.

" Доста ме разпознават в България. Има доста надарени българи, само че аз съм една от дребното в шоубизнеса, която има интернационална популярност, поради което има доста огромна национална горделивост, обич и поддръжка. Определено го усещам, когато се върна там ", сподели преди време тя.

В момента Добрев е влюбена в Шон Уайт - играч по сноуборд и ски. Двамата са дружно от близо година и постоянно споделят свои щастливи фотоси в обществените мрежи.

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР