Никой състезател не е принуждаван да приема хранителна добавка насилствено,

...
Никой състезател не е принуждаван да приема хранителна добавка насилствено,
Коментари Харесай

Българската федерация по плуване с официална позиция за допинг скандала

Никой играч не е принуждаван да приема хранителна добавка принудително, обявиха от Българска федерация по плувни спортове в публична позиция във връзка абсурда с позитивните допинг проби на трима национални състезатели.

" Стоим твърдо зад тримата състезатели и ще окажем всякакво подпомагане в процеса на определяне на истината. Никога в подготовката си или по време на надпревари, никой играч не е бил принуждаван да приема хранителна добавка принудително. На всеки е предоставена опцията да се запознае със наличието на витамините и добавките на международно известните и потвърдени производители, които даваме повече от три години. До момента при осъществени над 200 антидопинг инспекции - както в предварителен, по този начин и в спортен интервал, не сме имали проблем или позитивна допинг проба ", обявиха от БФПС.

" Сигурни сме, че нашата стратегия за развиване на плувните спортове дава нагледни резултати. БФПС и щабът на националния тим, ще изпълнят до край Олимпийската стратегия и ще обезпечат на нашите състезатели нужните условия за реализация на техния четиригодишен труд и сбъдване на фантазиите им за почтено класиране и върхови достижения на Олимпийските игри Токио 2021 ", се споделя още в мнението на федерацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР