Никой няма на разположение десетилетия, за да чака основни придобивки

...
Никой няма на разположение десетилетия, за да чака основни придобивки
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: За една година ще въведа дигитална администрация на София и електронна идентичност на софиянци, край на бланките и гишетата

Никой няма разполагаем десетилетия, с цел да чака съществени придобивки като тротоари и канализация – все неща, за които от дълго време си мечтаем, казусът с детските ясли също не е решен – децата пораснаха и към този момент отпътуваха за чужбина, съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ претендентът на „ Демократична България “ за кмет на София арх. Борислав Игнатов.

В изявлението архитектът сподели още:

Нямаме мото, само че казано в квинтесенция, гоним София на нова скорост.

Кампанията ми е модерна и ексцентрична, насочена е към прагматично решение на софийските проблеми и по тази причина няма клиширано лого или слоган,

Свършеното в града от предходните управления е в вярна посока, само че се случва доста постепенно.

Трябва да се преборим непрозрачността и подмолните ползи и ще го създадем със мощен екип за общината.

Ние знаем по какъв начин за по-малко от година и за под 1 % от общинския бюджет да въведем цялостна цифровизация на общинската администрация, това е пътят към прозрачността – непрекъсната отчетност, електронно държавно управление на столицата плюс електронна еднаквост на жителите. Всичко ще се случва през телефон и таблет, завършек на бланките, бележките и гишетата.

В сферата на общинските сдружения е същинска джунгла.

„ Топлофикация-София “ е на минус 800 млн., тя е в механически банкрут и парното на софиянци може да спре всеки миг, там е наложителна цялостна проверка. За да се оздрави сдружението, активността му би трябвало да бъде разпределена в три самостоятелни действия: генерация на сила, мрежа и търговия, тогава ще се видят ясно проблемите.

В момента обстановката с боклука е цялостен отпадък. Такса боклук е несправедлива и се дефинира на данъчна оценка, без значение какви количества боклук се отделят. Има неправда и в съотношението на възнаграждение сред физическите и юридическите лица.

Целта на задкулисието е да продуцира фалш, с цел да отврати хората освен от гласуването, само че и от кандидатирането. В този смиъл моята кадидатура е протестна. А в България протестният избор е голям, негласуващите са повече от глауващите. Управляващите и на градовете, и на страната се избират от болшинства, които не са представителни.

Целта ни е да спечелим изборите още на първи тур.

Кого ще поддържа Борислав Игнатов, в случай че не взе участие в балотажа?
Могат ли в България избори да се завоюват с добър звук?
Защо ръководещите авансово нарекоха предизборната акция подла?
Възможно ли е софиянци да заменят ирационалното партийно мислене с рационално технократично гласоподаване за кмет на граа си?

Вижте цялото изявление с Борислав Игнатов.

https://www.youtube.com/watch?v=wXDPLDdRf0k

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР