Никой не знае какво се случва зад затворени врати на

...
Никой не знае какво се случва зад затворени врати на
Коментари Харесай

Никой не знае какво се случва зад затворените врати на Бъкингамския дворец

Никой не знае какво се случва зад затворени порти на Бъкингамския замък. Но те вълшебен се отварят, в случай че залогът е повече от 100 милиона $. Това е прогнозната сума, която херцогът и херцогинята на Съсекс са получили за съдействието си с Netflix. Първият величествен план е сензационният документален филм " Хари и Меган ". Стрийминг услугата към този момент пусна първи филмов откъс за този план.

Въпреки че тийзърът не показва точната дата на излизане, а единствено неразбираемо „ скоро по екраните “, медията твърди, че премиерата ще се състои на 8 декември.

Едноминутното видео стартира с щастливи черно-бели фотоси на двойката от фамилния списък. Виждаме усмивки, целувки, пътуванията на бременната херцогиня и глас зад кадър, който задава въпроса без отговор: „ Защо искахте да извършите този документален филм? “

Изведнъж облиците стават по-мрачни и по-тъжни и чуваме принц Хари да споделя тази доста мистериозна и злокобна фраза по доста сериозен метод: " Никой не знае какво се случва зад затворени порти. " Малко по-късно, може би като опрощение за спирането на връзките с кралските му родственици и започването на нов живот в Съединените щати, той споделя, че е направил всичко, което е могъл, с цел да отбрани фамилията си.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР