Никой не знае дали на борда не возят зарин или

...
Никой не знае дали на борда не возят зарин или
Коментари Харесай

Пърполет с неясен произход разби на пух и прах натовското пространство

Никой не знае дали на борда не возят зарин или кокаин, или вариант на маймунска шарка

Пърполет с неразбираем генезис и към момента неразбираем екипаж разруши на пух и прахуляк цялата холивудска промишленост, отдадена на екшъни във въздуха и направи за смях и на гаргите въздушната защита на пет европейски страни.

И освен това: към този момент всеки терорист на планетата е наясно, че няма никакъв проблем да пусне дребна флотилия безпилотни дронове и защото до момента в който летят над натовски страни, тъй като няма да дават отговор на позивните на военните, ще бъдат учтиво съпроводени от изтребители, до момента в който навлезат в непозната страна.

В България неидентифицираният аероплан полетял по всички страни, па кацнал във Видин, заредил, след това отново изхвърчал, след това кацнал в Търговище, а нашите го търсели по земя на правилото, че квото лети, все в миналото се приземява.

Онова, което ужким знаем за НАТО, за защитата на въздушния суверинитет е, че когато нещо неразбираемо зависне в небето ти и не дава отговор, го смъкват на мига. А в тази ситуация изцяло парализирани са били военните в Унгария, Словакия, Румъния, Сърбия и България. И не стига това, ами откакто един път каца във Видин на остарялото и изтърбушено летище и зарежда (от къде не е ясно, щото летище Видин не работи от десетилетия), излетява още веднъж и отново никой не е в положение да пита водачите къф го дирят.

За да е в действителност неуместно, към този момент търсят хората, които са летели със самолета по хотели. Със следови кучета ли или питат: "Извинете, вие да сте летели скоро със аероплан "?

Комичното е, че с цел да лети човек с 500 гр. дрон се желае документ от ГВА и да разгласи маршрут по който ще си вдигне гаргата с перки. Но когато цялостен аероплан нарушава границата и никой не знае дали на борда не возят зарин, да вземем за пример или 500 кила кокаин, или вариант на маймунска шарка, някой у нас търчи по земята и гледа към небето къде ще кацне машината.

Както сподели видинчанин, "тоз е кацнал във Видин, щото ко́марите са го приземили. "

Обяснeнието на военните е, че с изстребители мъчно го следели, щото бил доста муден. По тази логичност всяка нова война може да бъде сполучливо извършена с дирижабли - тях военните хептен няма да могат да ги проследят!

Какви непредвидени рискове криел модерният ни свят - всичко постепенно, което се движи по въздух, към този момент е неуловимо!

Лияна Панделиева
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР