Никой не може да отрече, че кристалите са невероятно красиви.

...
Никой не може да отрече, че кристалите са невероятно красиви.
Коментари Харесай

Заредете се с енергия с тези 7 кристала, като ги държите в дома си

Никой не може да отхвърли, че кристалите са необикновено красиви. Те са прелестно допълнение към вашия интериор, защото осветяват обкръжението ви със своята ирисцентна светлина и блестящи резултати. Но знаете ли, че има и кристали, които ви дават сила? Всъщност всеки кристал има своята алегорична цел. Независимо дали ви дават малко успокоение и комфорт, или прилив на сила и мощност, кристалите са прелестно решение с цел да се грижите за себе си.

1. Кварц

Кварцовият кристал е необикновено повсеместен и в действителност усилва силата на всеки различен кристал, който може да притежавате. По принцип можете да го програмирате да прави каквото пожелаете, което включва прибавяне на сериозна сила към вашия ден.

Прозрачният кварц може да обезпечи фокус, да насочи силата на всички останали кристали, да ви накара да се чувствате по-спокойни и да увеличи общата ви активност.

2. Рубин

Рубинът е различен мощно деятелен кристал, за който се споделя, че усилва притока на кръв, обновява цялостната ви сила и усъвършенства издръжливостта ви. Когато употребявате този кристал за битка с умората, не забравяйте да го поставите върху сакралната си чакра или коренната чакра. Те се намират под пъпа и в основата на гръбначния ви дирек.
 Как да премахнете отрицателната сила благодарение на свещ Как да премахнете отрицателната сила благодарение на свещ
Отрицателната сила непрекъснато се натрупва в тялото и в дома ни. Един елементарен обред със свещ ще ви помогне да я ограничите и премахнете...

3. Кехлибарен кристал

Ако се чувствате някак мудно и просто не можете да се накарате да свършите нещо, кехлибарените кристали са тук за избавяне. Този камък подтиква позитивизма и силата, като употребява силата на слънцето. Перфектен е да се употребява силата му тъкмо преди огромен тест в учебно заведение или огромна бизнес презентация.

4. Аметист

Аметистът е извънредно мощен и подхранващ камък, който безусловно основава поле на защитна сила към вас, когато го употребявате. Винаги, когато почувствате, че жадувате за спомагателна доза кофеин или настроението ви е паднало и сте изтощени, пробвайте да поставите аметистов кристал върху чакрата на челото си - прочут още като третото ви око - и постойте в медитативно положение.
 Как да държите отрицателната сила надалеч от вкъщи си Как да държите отрицателната сила надалеч от вкъщи си
Вашият дом е вашата цитадела и в него не би трябвало да има отрицателна сила. Вярвате или не в силата, може би сте забелязали, че в опред...

5. Карнеол

Карнеолът е хубав кехлибарен камък, който дейно покачва вътрешната устойчивост и, казано по-просто, може да ви накара да се почувствате живи, когато го употребявате. Най-добрият метод да извлечете максимума от този съответен кристал може да бъде фактически да го носите. Твърди се даже, че носен е по-ефективен и от чаша с кафе!

6. Серафинит

Ако дивата нощ с другари ви остави изтощени, серафинитът е кристалът, който може да ви помогне да преминете през неизбежния си махмурлук. Вместо да експериментирате с множеството медикаменти за махмурлук в интернет, които дават обещание да ви накарат да се почувствате още веднъж като човек, пробвайте да се докопате до кристал серафинит, с цел да откриете всичките му евентуални свойства за разчистване и детоксикация. Няма по какъв начин да е по-лошо от главоболие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР