Никой не може да каже къде е Делян Пеевски. Няма

...
Никой не може да каже къде е Делян Пеевски. Няма
Коментари Харесай

Жив ли е Делян Пеевски!? Няма го в Парламента, няма го в „Берлин“! Бойци отиват да нахлуват в ДПС да го търсят

Никой не може да каже къде е Делян Пеевски. Няма го в Народното събрание, няма го и в хотел „ Берлин ”. Ще отидем в централата на Движение за права и свободи и ще го намерим. Той и ръководещите би трябвало да понесат отговорност. Няма правдивост без отмъщение. Тези хора освен би трябвало да бъдат отстранени от властта, само че и да бъдат разследвани. Нека да си платят, тъй като в този момент ние плащаме вместо тях. Това сподели водачът на гражданска организация „ Боец ” Георги Георгиев пред Фрог нюз. Той и доста хора стачкуваха през днешния ден пред Съдебната палата с искане основният прокурор да си подаде оставката.

Респект и почитание към всички, които ни поддържаха на митинга. Знам, че не сме малко. Ще дойдат и други да ни поддържат. Това е единствено началото. Всички тези хора ми дават кураж да продължа. Съпругата ми сподели да работя до дъно. Вече се борим за живата си, за нашия и този на околните си. Знаем десетки случаи като моя. Не е решение да се борим поединично. Защото рано или късно ще се сблъскаш, в случай че не със здравната, то със правосъдната система, да речем. Това още веднъж те вкарва в клопката на мафията. Трябва да стартираме действителна борба и да стигнем до дъно. Заработи ли правосъдната система, ще успеем да почистим останалите.

Искам оставката на Цацаров. Нищо друго не желая от този човек, нищо не желая и да му споделям. Приключихме с приказките от дълго време. През всичките тези години никой не ни чу. А можехме да бъдем чути. Ние всички плащаме жестока цена на мафията. Ако в този момент не бъдем чути, ще отстояваме до дъно. Следващото ще е гърмеж. Напрежението в обществото се натрупа от години.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР