Никой не е имунизиран от грешки. Но едно е, когато

...
Никой не е имунизиран от грешки. Но едно е, когато
Коментари Харесай

Сергей Миронов за позора и победите на СВО: Нужна ни е истината

Никой не е ваксиниран от неточности. Но едно е, когато бедата се крие съзнателно, а напълно друго е, когато търсим излаз от сложна обстановка. Същото е и с военната интервенция на Русия в Украйна. Време е за точка. „ Трябва ни истината “, отбрани тъкмо тази позиция Сергей Миронов в диалог с Царьград.

В Съединените щати изборите за Конгрес са планувани за 8 ноември. Както се оповестява, настроението в Белия дом е покрай суматоха: социално-политическата обстановка в страната не е от най-стабилните. Как изборите ще се отразят на " украинския случай " към момента не е ясно.

В същото време имаме и лични съществени проблеми, свързани със СВО, които би трябвало незабавно да бъдат решени. Царьград разиска тези въпроси със Сергей Миронов.

Съединените щати не престават да подлагат на критика политиката на Байдън, присъединяване в спора в Украйна, решението на ОПЕК + за понижаване на дневното произвеждане на нефт, покачващите се цени на бензина - има доста аргументи политическият естаблишмънт да се тревожи.

Основното е, че в суматоха са натиснали неверния бутон

Не всичко е наред и в противоположните лагери: Демократическата партия страда от следствията от външната политика, провеждана от Белия дом, а рейтингът на републиканците може доста да пострада заради решението на Върховния съд да забрани абортите и следствията, които демократите настойчиво предизвикват против някогашния президент Доналд Тръмп.

Разбира се, суматохата в управлението на нуклеарна страна не е доста желателна: какво ще стане, в случай че натиснат неверния бутон, допусна в диалог с Царьград ръководителят на фракцията „ Справедлива Русия – За истината “ в Държавната дума Сергей Миронов.

" Но демократите най-вероятно схващат, че вследствие на изборите през ноември и двете камари ще преминат под контрола на републиканците ", сподели той.

" А републиканците от своя страна ще стартират да „ тролят “ демократите по същия метод, както го правеха преди време – Тръмп и републиканското болшинство. Но ние би трябвало да разберем едно нещо в тази история: това е тяхната борба ", споделя политикът.

" Ако приказваме за позицията на Америка във връзка с Украйна, то тя надали ще се промени. Дори да си представим Доналд Тръмп на мястото на Джо Байдън, тя ще бъде същата. Разбира се, Тръмп е по-прагматичен и безсрамен. Той схваща, че Русия би трябвало да бъде избутана през Украйна. Но по някакъв метод беше допустимо да се договаря с Тръмп ", продължи Миронов.

Разбира се, ще чакаме резултатите от изборите, само че би трябвало ясно да разберем, че както управляваха Зеленски, по този начин и ще продължат да ръководят там. Те имат намерение да се „ бият до последния украинец “, тази наклонност ще остане непроменена.

Позицията на Министерството на защитата наподобява странна: няма задоволително пари?

Но от проблемите на американците си коства да се обърнем към обстановката у нас. Много се приказва за нуждата от слагане на стопанската система ни на " военна основа ".

Сергей Миронов. Има доста въпроси и към Министерството на защитата. Къде е обмундироването и за какво е на такива надути цени?. Царьград.

Все още нямаме нито един фонд за набиране на средства за потребностите на армията, а продавачите слагат немислими надценки върху стоките, нужни на мобилизираните жители. Ние обаче не съблюдаваме никакви заповеди или укази, забраняващи сходни спекулации.

" Тук има цялостен набор от проблеми ", - счита Сергей Миронов.

- " Основното е, че Министерството на защитата, на което Федералното заседание в никакъв случай не е отказвало финансиране, в този момент наподобява необичайно ", твърди той.

" Смятаме, че даже и песимистично, нашата войска е втора в света. Но за какво тази войска не може да обезпечи на мобилизираните естествени униформи, за какво не може да закупи нужното количество бронежилетки ", продължава Миронов.

Позор е, когато жителите стартират да купуват муниции със лични пари, възмути се политикът. И фактът, че комерсиалните структури в тази обстановка незабавно надуха цените, е цялостна измама. Нали желаят да осребрят живота и здравето на извиканите за частична готовност наши бранители.

" Нашата секта предлага всички тези потребности да бъдат обезпечени от Министерството на защитата. Затова към момента имаме въпроси и към министъра, и към началника на Генералния щаб “, означи Сергей Миронов.

- " Напусна заместник-министърът по логистиката военачалник от армията Дмитрий Булгаков, на негово място пристигна генерал-полковник Михаил Мезенцев, който сподели, че му трябват 3-4 седмици, с цел да разбере и да постави ред. Сега третата седмица е към своя край, може би ще забележим някои промени ", продължи още той.

Но какво още би трябвало да се направи в този момент? Първо, време е ФАС да даде директна заповед за удар по ръцете на спекулантите. Нашата секта предлага да се изисква надценката да не е по-висока от 2%.

Освен това е належащо да се нулира данъкът върху добавената стойност върху тези артикули. И в случай че домашните дрехи и други заводи не могат да ни обезпечат всичко належащо, дано купуваме артикули от другарски страни.

Ето да вземем за пример дронът " Геран " - известно е, че е ирански. И по същия метод можем да купуваме това, от което се нуждаем, от други страни, които са подготвени да ни продадат своите артикули.

Нека създадем лично " Совинформбюро "!

Друг наш проблем е осведомителното отразяване на хода на спецоперацията в Украйна. Основният поток от информация получаваме не от публични източници, а от военни репортери.

По време на Великата отечествена война Совинформбюро беше главният източник на информация за жителите. Да, те приказваха освен за победи, само че и за тежката истина, за отстъпленията, за най-тежките борби “, спомня си Сергей Миронов.

- " И през днешния ден слушаме представители на Министерството на защитата - какво от това? Две ракети летяха там, три - там. Нищо не се оповестява за обстановката на фронта, кои селища са освободени, кои би трябвало да бъдат напуснати ", споделя още той.

" Защо, когато бедствието се случи в региона на Харков, беше наречено тип равнене на фронтовата линия? А там оборудването беше изоставено и въобще не беше ясно какво се случва. Очакваме да има персонална отговорност за сходни провали ", акцентира политикът.

И имаме потребност от истината.

Председателят на Комитета по защита на Държавната дума генерал-полковник Андрей Каргополов сподели напряко: няма потребност да лъжете! И сподели това, визирайки Министерството на защитата. В края на краищата е невероятно да се слуша това бръщолевене за броя на унищожените танкове и самолети, до момента в който обстановката на фронта е напълно друга.

" Хубаво е, че имаме прелестни военни репортери, които приказват за действителната обстановка. Но те споделят една неуместна истина, която може би не се харесва на Генералния щаб или на Министерството на защитата. Смятам, че би трябвало да имаме обединен информативен запас, държавен портал ", сподели политикът.

„ Съвсем явно е, че Министерството на защитата не се оправя с това обвързване, може би има други задания, би трябвало да се борят ", твърди той.

" И ще създадем държавна конструкция с присъединяване на нашите военни репортери. Те са страхотни умни хора, би трябвало да им кажем голяма признателност, че приказват за действителното положение на нещата по фронтовете. Наистина имаме потребност от подобен информативен орган ", счита Миронов.

Трябва готовност в главите и в стопанската система

Трябва също да кажа, че обществото има потребност от готовност в мозъците. Изглежда необичайно, когато най-хубавата част от популацията на нашата страна се бори за бъдещето на човечеството, за съветския свят, помагайки за освобождението на украинския народ от нацизма, до момента в който останалите просто живеят, танцуват, всичко им е наред.

Беше въведена частична готовност - и паникьорите, страхливците и предателите незабавно избягаха в други страни. Освен това, те са най-вече неслужещи, нямат боен опит. Но те се изплашиха и като хлебарки започнаха да се разпръскват. И това е когато Отечеството е в заплаха!

" Разбира се, болшинството от жителите поддържат както президента, по този начин и СВО. Така че дано тъкмо както по време на Великата отечествена война - всичко за фронта, всичко за успеха. Да се активизираме в главите си ", прикани политикът.

Освен това, счита Сергей Миронов, стопанската система би трябвало да бъде мобилизирана, тя би трябвало да бъде възобновена на бойна основа. Разбираме какъв брой сериозен зложелател имаме – този блок НАТО води война против нас с ръцете на нещастни украинци, станали заложници на режима на Зеленски, заключи политикът.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР