Никой не е имал по-голям растеж през 2021 г. от

...
Никой не е имал по-голям растеж през 2021 г. от
Коментари Харесай

Какво да очакват Водолеите през тази година?

Никой не е имал по-голям напредък през 2021 година от вас, скъпи Водолеи. Това значи, че имате всички аргументи да се чувствате уверени във вашия хороскоп за 2022! Миналата година Юпитер и Сатурн се събраха във Водолей, с цел да образуват Великата връзка, което сложи началото на огромна повратна точка в живота ви (и света към вас). Не се заблуждавайте – вие ръководите идната астрологична гражданска война и през цялата 2022 година продължавате да вдъхновявате всички! 

Любов
7 аргументи да обичаме Водолея
Представителите на знака Водолей са едни от най-верните другари и скъпи съветници. Ето кои са 7-те аргументи, поради които толкоз ги об...
Прочети повече
С началото на годината може да преосмислите кой сте и какво желаете от връзките си. Около средата на януари Меркурий ще стартира да се ретроградира през Водолей и объркването ще ви помогне да зададете въпроси, които ще ви дадат по-добро схващане на вашите потребности.

Когато Венера влезе във Водолей при започване на март, това ще бъде такава глътка пресен въздух. Тази година изграждате толкоз доста убеденост в себе си и това автоматизирано ще притегли другари и хора, които ценят вашата неповторима хубост. Освен това, когато Венера и Марс комбинират силата си доникъде на март, те ще възпламенят огън в сърцето ви. Вашите сантиментални завършения могат да ви провокират цялостна еуфория!

Кариера

Годината стартира с прекосяването на Юпитер през втория ви дом на финансите, като ви носи благосъстояние, обилие и, несъмнено, студени твърди пари. Ако някой печели пари тази година, това сте вие.
Странните качества на Водолея
Един от най-мъдрите знаци в Зодиака е Водолеят. Незаменим другар и консултант, той също има своите странни качества. Ето кои са те. - Н...
Прочети повече
Себе си

От всички доста неща, които ще научите тази година, най-важните са връзките с вашия дом и семейство.  Когато Уран сплоти силите си със Северния възел към края на юли, може да получите признание за това по какъв начин би трябвало да наподобява вашата концепция за „ дом “. Може даже да съставлява огромна повратна точка в фамилните ви връзки. 

Източник: stylecaster.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР