Никотинова зависимост: ето как да се справите Хората може да

...
Никотинова зависимост: ето как да се справите Хората може да
Коментари Харесай

Никотинова зависимост: тази билка ще ви помогне

Никотинова взаимозависимост: ето по какъв начин да се справите

Хората може да имат разнообразни пороци, казусът стартира, когато усещаме потребност да ги продължим, даже когато знаем, че това не е добре за нас.

Зависимостта предизвиква съществени вреди на нервната ни система и надлежно на цялото тяло. Ярък образец за това е пристрастяването към цигарите, което поражда заради огромното количество никотин, което е включено в състава им. За благополучие, постоянно ще има естествени средства, които оказват помощ при никотинова взаимозависимост, а тази билка ще ви накара да спрете да пушите.

Говорим за стевията – мощно лечебно растение, което може да излекува няколко болести, според от рецептата, която приготвите. Вероятно познавате стевията като натурален подсладител, който може да замести захарта и да контролира глюкозата в кръвта, само че нейните качества не свършват дотук, тъй като работи и за унищожаване на всеки синдром на взаимозависимост.

Пригответе тази рецепта и не забравяйте да възвърнете контрола над живота си и да се сбогувате с въздържанието.

Необходими съставки:
няколко листа стевия
чаша вода

Приготвяне:
Кипнете водата. Когато доближи точката на шупване, можете да добавите листата от стевия и да ги оставите да се варят за няколко минути, с цел да отделят свойствата на растението и да се смесят с течността, трансформирайки я в лек против зависимостта.

Отстранете съда от котлона, прецедете наличието в дребен съд и съхранявайте на хладно място.

Необходими са ви единствено няколко капки от средството. Капнете от него под езика, когато усетите предпочитание за пушене. Скоро желанието ви за пушене ще отмине.

Ако имате потребност от по-добри резултати, можете да приемате 3 капки от лека преди и след всяко хранене, тъй че да избегнете желанието за пушене.

Други способи за отричане от тютюнопушенето
Можете също да вземете няколко листа стевия и да ги държите покрай себе си, а когато усетите, че желаете да пушите, сложете едно в устата си и започнете да го дъвчете. Неговият усет и чувство, че ядете нещо, ще разсеят мозъка ви и ще забравите за цигарата. Консумацията на течна стевия е различен вид, само че би трябвало да сте сигурни, че тя е естествена.

Освен че изкоренява зависимостта към избрани психотропни субстанции, тя има и антибиотични свойства, противогъбичен и имуностимулиращ резултат.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР