Николина Ангелкова, областен координатор на ГЕРБ за София област, и

...
Николина Ангелкова, областен координатор на ГЕРБ за София област, и
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Своге Христо Йовов ще промени облика на общината

Николина Ангелкова, регионален координатор на ГЕРБ за София област, и претендентът на партията за кмет на община Своге Христо Йовов организираха предизборни срещи с поданици на няколко села в общината, оповестиха от пресцентъра на партията.

На площада в с. Искрец те разискаха с локалните хора най-наболелите им битови проблеми. Няма да ви даваме напразни обещания. Това прелестно място би трябвало да бъде облагородено с общи старания. Мога да ви подсигурявам, че ще бъдем покрай вас, ще ви слушаме и ще ви чуваме, с цел да реализираме по-ефективни резултати. Ще работим за разрешаване на наболелите въпроси и ще разчитаме на вашата дейна поддръжка, съобщи регионалният координатор. Тя увери, че Христо Йовов ще работи интензивно за смяна в община Своге, която да направи живота на хората по-добър и с повече вероятности.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Своге бе безапелационен, че няма да прави обещания, които не може да извърши. Искаме да ви гледаме намерено в очите, добави Христо Йовов.

В махала Ромча край село Владо Тричков Николина Ангелкова заяви, че ще бъде инициирана среща с управлението на ВиК - София област, на която да се разиска казусът с водоснабдяването в региона. Посетена бе и махала Клисура, където локалните поданици също повдигнаха наболели въпроси за развиването на инфраструктурата.

Николина Ангелкова и Христо Йовов изслушаха мненията на поданици също от селата Томпсън и Церово, свързани с възстановяване положението на уличната мрежа, ВиК оборудванията, ремонтните действия, чистотата и други Нужна е доста усилена взаимна работа на институциите и локалната власт, с цел да създадем общината още по-добро място за нейните жители, само че и за привличане на повече туристи, потвърдиха Николина Ангелкова и Христо Йовов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР