Николета Лозанова загатна в социалната мрежа, че може наистина да

...
Николета Лозанова загатна в социалната мрежа, че може наистина да
Коментари Харесай

Николета Лозанова забременяла с отвара от прочут ходжа?

 Николета Лозанова загатна в обществената мрежа, че може в действителност да е бременна. Плеймейтката нормално следи тежестта си и не си разрешава да се тъпче с нездравословна храна, само че този път изневери на диетата си. Едрогърдата пловдивчанка сподели в инстаграм по какъв начин набива кюфтета с самун. " Сигурно в действителност чака дете!’, разясняват феновете й.

Дали хубавицата е заченала от дългогодишния си другар Ники Михайлов, това се питат от известно време почитателите на двойката. Неотдавна сексапилната звезда посети Малдивите и на всичките си фотоси позираше в тил или деликатно прикриваше корема си с ръце. Формите й също в последно време наподобяват много по-женствени от нормално, което е типично за бременните.

Дори и брюнетката да носи живот в утробата си, надали ще го удостовери преди да минат първите рискови месеци. Oткакто се разболя от Ковид-19 и едвам прескочи трапа, плеймейтката се зарече да бъде по-скромна, да не парадира с персоналния си живот и да пази най-хубавите моменти единствено за себе си.

Иначе Николета не крие, че желае още едно дете. Тя нееднократно е споделяла,  че копнее да има наследник, и то тъкмо от Ники Михайлов. Плеймейтката от дълго време си мечтае да роди от футболиста, само че в последно време това нейно предпочитание се е трансформирало във фикс концепция, издават хора от обкръжението й. Упорито се приказва, че хубавицата е съумяла да зачене благодарение на запарка, приготвена й от фамозен ходжа.

" Тя не се спря да обикаля всевъзможни врачки и ходжи, с цел да се снабди с дете. Явно най-сетне напъните й са дали резултат ", разясняват в светските среди.

Лозанова има 7-годишна щерка от брака си с футболиста Валери Божинов, само че е изцяло подготвена да даде живот на още едно дете. Настоящият й мъж няма наследници, само че се грижи безрезервно за дребната Никол, по тази причина Николета била уверена в неговите качества и вярвала, че от него би излязъл съвършен татко. Звездата не се тормозила, че може да скапе талията си или да съсипе силиконовия бюст – да зачене от вратаря било доста по-важно за нея, пише Уикенд. 

Лозанова и Михайлов са дружно от години, само че няколко пъти се събираха и разделяха. По време на най-дългата им раздяла Николета се залюби с Валери Божинов, омъжи се и роди от него. Бракът им обаче просъществува едвам три лета и последва бракоразвод. Тогава вратарят и хубавицата възобновиха интимните си връзки – дори съгласно клюките това се случило още преди формалния бракоразвод на плеймейтката. Първоначално те криеха, че са се събрали, само че скоро истината излезе нескрито.

" Единственото, което мога да кажа е, че съм благополучен, доста благополучен. За мен в този живот всичко е орис. И да бягаш, и да се криеш, в случай че нещо би трябвало да те откри, то ще пристигна. Мога да кажа, че остарялата обич наслойка не хваща. Най-важното е хората да се обичат, без значение какво е станало през времето, през какви обстановки са минали ", разяснява тогава Михайлов и даде да се разбере, че с Лозанова в действителност са дружно, а връзката им не е от ден по пладне..

Спортистът признава, че смята за неточност да се показваш непрестанно из медиите и да коментираш любовния си живот. Някога и той правел по този начин, само че не видял нищо хубаво от това държание. Сега е подел нова тактика – да държи щастието си надалеч от общественото пространство и от устите на клюкарите. Той съветвал и Николета да бъде по-умерена в медийните си изяви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР