Николета Лозанова отдавна знае как да прикове вниманието, особено когато

...
Николета Лозанова отдавна знае как да прикове вниманието, особено когато
Коментари Харесай

Николета Лозанова без задръжки проговори за новото си дупе

Николета Лозанова от дълго време знае по какъв начин да прикове вниманието, изключително когато го прави с прелестите си. В случая футболната половинка реши да направи обществен коментар за пластичната интервенция, която направи на задните си елементи.

Интервенцията плеймейтката направи преди месец в Турция, а интереса към нея нараства с всеки минал ден от страна на феновте ѝ в обществените мрежи. Идеята ѝ била да се снабди с дупе, което да конкурира това на прочулата се с колосалните си задни елементи Ким Кардашиян.

Дни, откакто дебютира с резултата от интервенцията в обществените мрежи, Ни Ло проговори и за самото прекарване. Тя разкри, че е предпочела да заложи на подкожна лой вместо на импланти за дупето си. " С импланти съм виждала плашещи резултати. Единият над кръста, другият под него ", изяснява плеймейтката.

В последна сметка Николета е удовлетворена от хирурга си, като декларира, че към този момент даже не си спомня къде са били белезите в резултат на интервенцията, написа Шоу Блиц.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР