Николета е обсебена от силата на тайнствената стая и доброволно

...
Николета е обсебена от силата на тайнствената стая и доброволно
Коментари Харесай

„Килерът“ взема още една жертва

Николета е захласната от силата на тайнствената стая и непринудено прекрачва прага, а Деница развива свръхестествените си умения в новия епизод на във.

Озадачена от гласовете, които чува, Зара се пробва да разкрие истината за. Докато по-голямата й сестра се съпротивлява на фантастичните истории за мистериозната стая, Деница се отдава на мистичните си сили. Дали „ Килерът “ ще помогне на Дени да върне назад приятеля, който е изгубила в драматичен случай? Отговорът се крие в новия епизод на мистери уеб сериала.
 Килерът ThinkStock/Getty Images
След като стана първата жертва на стаята, Калоян не може да овладее качествата си. Гласовете, които чува, будят спомен за грешките от предишното. Какво не дава покой на Калата? Ще употребява ли силите си, с цел да промени предишното или ще предприеме нов рисков скок?
Николета от ден на ден се сближава с Боян, а тайната им връзка последователно разкрива същинската същина на загадъчния притежател на хижата.-->
 Николета NOVA
Заслепена от историята, че може да задоволи всяко предпочитание на жертвата си, Николета влиза в него дружно с Боян.

Какво чака индивидът, прекрачил прага на тайнствената стая? За какво е определена Зара? Какво вижда Николета, откакто влиза в „ Килерът “? Не пропускайте новия епизод на мистъри уеб сериала първо във.

За още вести към следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР