Николай Витанов, мъжът, с когото е живеела на семейни начала

...
Николай Витанов, мъжът, с когото е живеела на семейни начала
Коментари Харесай

РАЗТЪРСВАЩА ТРАГЕДИЯ: Проговори мъжът до починалата жена пред Спешното във Враца - видял клипа със смъртта й 2 часа преди погребението

Николай Витанов, мъжът, с който е живеела на фамилни начала умрялата без здравна помощ в болничното заведение на Враца жена проговори за злокобната гибел. Пред Нова телевизия той описа по какъв начин вечерта дамата е била относително добре, положили са грижи за детето и. След това обаче тя е почнала да се утежнява и се е наложило да повикат Спешна помощ през телефон 112. Заради неналичието на температура оттова не са реагирали. Затова Николай я е транспортирал с персоналния си автомобил.

Заради разтакаването и търсенето на персонална карта, ЕГН и образуване на PCR дамата е била оставена да почине пред очите на детето си. Ще продължим да се грижим за него, то си е наше дете, сподели очевидно смутеният Николай Витанов. Той показа още, че публикуваният в обществените мрежи клип с мига на гибелта им е бил показан два часа преди погребението през вчерашния ден.
свързани новини4093преди 51 минути16470преди 18 часа
Протестиращите в града заявиха пък, че техните акции против незаконната система ще продължат.

Правилата са, когато човек е в безпомощно положение, да се приложат незабавни реанимационни дейности, сподели доктор Орлин Димитров от здравните управляващи в града.

Никъде в България няма написани логаритми, сподели пък Станимир Хасърджиев от Националната пациентска организация. Това бе доказано и от доктор Мария Петрова, юридически специалист по медицина. Престъпление от общ и от частен темперамент може да се търси, сподели Петрова. Без аутопсия обаче мъчно може да се потвърди виновност.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР