Николай Савов бе назначен за временно изпълняващ длъжността директор на

...
Николай Савов бе назначен за временно изпълняващ длъжността директор на
Коментари Харесай

Назначиха нов шеф на завода за преработка на боклук в София

Николай Савов бе назначен за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Оперативна програма СПТО . Това оповестиха от Столична община. Още с встъпването си в служба той се срещна с настоящото положение на завода.

Неговият водещ приоритет е да изследва настоящото положение на завода за боклуци, да ревизира има ли данни за занемареност при ръководството му през последните години и да предприеме стъпки за възстановяване на положението и успеваемостта на предприятието.

Савов има дълготраен опит в региона на ръководството на отпадъците . Преди това е заемал поста на шеф на Столичното дружество за отнасяне на отпадъците от неговото основаване в интервала 2013-2016 година

Николай Савов е специалист в " Депо за неопасни боклуци и ПСОВ " Садината ". От 2018 година до 2021 година е бил заместник-кмет " Европейски фондове и екология " в община Елин Пелин. Работил е ѝ по разнообразни планове, свързани с ръководство на отпадъците в България.

Той е лекар на науките в региона на електрониката, енергетиката и автоматизацията. Към момента е основен помощник в Техническия университет- София. Работил е и като учител в Минно-геоложки университет " Свети Иван Рилски ".
 Столична община ще търси кой да ръководи отпадъците й
Столична община ще търси кой да ръководи отпадъците й

Фридрих Катцер е освободен след първичен разбор на активността на предприятието
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР