Николай Събев обяви, че още тази година откриваме нов граничен

...
Николай Събев обяви, че още тази година откриваме нов граничен
Коментари Харесай

Николай Събев ще открива пункт с Гърция отворен още преди 12 години

Николай Събев разгласи, че още тази година откриваме нов граничен пункт при Златоград-Термес. Оказва се, че транспортният министър не е доста наясно какво тъкмо и по кое време ще открива, тъй като самият пункт е публично отворен на 15 януари през далечната 2010 година. За облекчение на Събев даваме и по-подробна информация: Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград – Термес е построен за прекосяване и обслужване на малогабаритни камиони и леки коли. Граничният надзор се прави от български и гръцки служители на реда на правилото на „ обслужване на едно гише “. С разкриването на граничния пункт времето на пътешестване от Златоград до Ксанти е кратко на към 1 час. Това е елементарно проверима информация в Гугъл от където държавното управление на Петков обича да черпи информация. 

Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград-Термес беше затворен при започване на пандемията от Гърция и чака да бъде отворен още веднъж за прекосяване тази година.

От пресцентъра на Събев, които също не са си създали труда да ревизират „ новината “ казана от министъра, прибавят че българската страна се ангажира да предприеме дейности за ускорение на прекосяване през пункта Маказа-Нимфея, а и ще слагат кантари за тежкотоварни коли.

Събев афишира, че ще открива и още един пункт – този при Рудозем и Ксанти, който е изцяло нов и издигнат преди няколко месеца, само че към момента не е пуснат в деяние. Причината е от гръцка страна, които забавиха строителството. Българската страна и предходното постоянно държавно управление на ГЕРБ и Борисов извършиха своята част, а евентуално Събев единствено ще среже лентата като нещо ново и преди малко издигнато от държавното управление на Петков.



Премиерите на България и Гърция Бойко Борисов и Георгиос Папандреу прерязаха лентата на новия граничен контролно-пропускателен пункт Златоград - Термес
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР