Николай НенчевРадев за пореден път показа истинската си същност! Има

...
Николай НенчевРадев за пореден път показа истинската си същност! Има
Коментари Харесай

Има ли изненадани - Радев показа отново истинската си същност

Николай Ненчев

Радев за следващ път сподели същинската си същина! Има ли сюрпризирани!? Да, явно има! Изненадани са от БСП/к/, които го издигнаха и поддържаха като претендент за президент. Прави им чест, че имат смелостта и малко достолепие да изразят обществено разочарованието си от него. Какво да кажем за т. н. " демократи ", които лежаха със седмици пред стълбите на президентството, които нямаха никакви забележки към него, които недвусмислено го поддържаха против личния си претендент Лозан Панов и му коленичеха даже.

Защо те в този момент мълчат!?

Дали тъй като съвестта им е гузна? Ако е единствено тъй като са били наивни, простено да им е! Но, в случай че са знаели какви ги правят, в случай че не политически знания, то най-малко задоволителен политически опит сигурно имат. За мен това към този момент е непростимо и се назовава

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

Предателство към демокрацията и демократичната общественост, към очакванията и упованията на Евроатлантическите сили в България! Ако не са знаели кой е Радев и какви ще ги прави, мястото им не е в политиката и не заслужават повече никаква политическа поддръжка! Ако пък са знаели, което е по-вероятно, мястото им за постоянно е на бунището на историята! И оправдания за тях не може да има. Защото имаха време и задоволително болшинство в Народно събрание, с цел да лимитират властта му, да му вземат службите и НСО и не на последно място да унищожават този институт наименуван " служебно държавно управление "! Познавайки ги, за импийчмънт не дръзвам даже да загатна, само че и това беше допустимо!

Вездесъщо е царството на нелепостта, евентуално биха споделили мнозина! И по този начин ще се почувстват най-малко малко по-спокойни. И най-после - не, не съм склонен с констатациите на дежурните политолози, социолози и анализатори, които настояват, че държавно управление отново няма да има. Готов съм да се обзаложа, че този път кабинет ще има, под вътрешно и външно -политически напън и той ще е излъчен от Политическа партия и ГЕРБ, подсилен от по-малки политически обединения в идващото Народно събрание. Политическа партия и ГЕРБ имаха потребност единствено от катарзис, наименуван предварителни парламентарни избори!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР