Николай Михайлов говори с колегите от Дарик Радио, пред които

...
Николай Михайлов говори с колегите от Дарик Радио, пред които
Коментари Харесай

Ники Михайлов потвърди за интерес от Висшата лига, вратарят готов да играе и в България

Николай Михайлов приказва с сътрудниците от " Дарик Радио ", пред които разкри, че фактически към него има интерес от тимове от британската Висша лига, само че това не е всичко. Агентът му договаря и с клубове от Португалия, а вратарят не изключва опцията още веднъж да се прибере в България.

 Николай Михайлов с трансфер във Висшата лига?
Ники Михайлов с трансфер във Висшата лига?

Преговорите към този момент стартираха!

" Последните две седмици има много спекулации, кои истина, кои не. Моите сътрудници сега движат нещата, те са няколко и са за разнообразни страни и разнообразни дестинации. Рано е да разясня каквото и да било, тъй като няма нищо на 100%. Някои спекулации са по този начин и се работи по тези тимове. Нормално е. Свикнал съм, дано запазим малко успокоение. До края на трансферния прозорец остава малко, доста скоро ще се разбере къде ще играя и ще приказваме в елементи.

Мога да уточнявам само страните, върху които работим, това са тези, за които постоянно съм имал фантазия да играя. Англия, едно от най-силните шампионати... Работим сега и за Португалия. С Белгия и Холандия имахме някои неща, само че все още не можем да се разберем за финансовите параметри. Изчакваме, ще забележим какви варианти ще има тази седмица. Забавихме се малко, при започване на лятото имах разновидности за Кипър. Израел, Швейцария, Белгия. Но откакто дълги години съм бил на едни финансови параметри, а в този момент нещата са по различен метод. Така че нямаше по какъв начин да се осъществят нещата. Исках по-раничко да се осъществят нещата, не се получиха както ги желая, само че не зависят от мен. Нищо не е завършило, всичко може да се случи. До най-много седмица ще виждам да ги приключим нещата.

Принципно е по-лесно, тъй като съм свободен сътрудник. Все отново няма трансферна сума. Но по този начин или другояче моите финансови параметри са високи, някои страни подвигнаха налозите, откъдето идва не дребен проблем, тъй като им излиза на тях много пари, брутната и чистата заплата е много огромна.

Много футболисти, мои другари, сътрудници са имали такива интервали, в които са се върнали да играят в тима, от който са стартирали или различен тим, поиграват полусезон или един сезон, да бъде удовлетворен и клуба, и футболиста. За сензация не можем да приказваме, аз съм на 29 години, имам още дълги години пред мен да играя футбол. Не е изключено за една година да се върна в България, не съм мислил върху това нещо. За момента всички неща, които ги имам, 3-4, е отворено, разяснява се, договаря се и ще избера това нещо, което мисля, че е най-хубаво за моментната обстановка.

В България опцията е една, в никакъв случай не са били 2 или 3, или 4. Нека забележим по какъв начин ще се развият нещата. Всеки знае каква е опцията. Ако някой ден, без значение дали това лято или след 5 години, в случай че има тим, който е в България и можем да си бъдем взаимно потребни, тимът е единствено един и се споделя Левски ", разяснява стражът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР