Николай Кючуков – ВиК инженер, треньор Николай Кючуков е на 31

...
Николай Кючуков – ВиК инженер, треньор
Николай Кючуков е на 31
Коментари Харесай

Николай Кючуков – кандидат за общински съветник от ПП „Единение“

Николай Кючуков – ВиК инженер, треньор

Николай Кючуков е на 31 години, фамилен, с две деца. Той е роден и израснал в Бургас. Възпитаник е на Гимназията по строителство, архитектура и геодезия „ Кольо Фичето “, компетентност „ Геодезия “. Удостоен е с почетна златна монета с лика на образователното заведение. Продължил е образованието си в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Завършил е през 2016 година своята магистратура и дипломна работа с профил „ Пречистване на води “.

Стартира своето професионално развиване в компания с над 1300 чиновници – „ Водоснабдяване и канализация “ ЕАД, където работи и до момента. Отговаря за екипи, работещи със профилирана роботизирана технология, която обхожда канализационните тръбопроводи в уличната, площадковата и сградната мрежа.

Втората магистратура я приключва в Шуменския университет през 2019 година с профил „ Педагогика на образованието по физическо образование и спорт в учебно заведение “. След това записва профилирана академия за развиване на спортни фрагменти към Великотърновски университет с направление „ Спорт “.

Занимава се с разнообразни типове спорт – футбол, хандбал и ръгби . Председател е на локалния клуб по ръгби „ Моряците “, работещ по стратегия на МОН. Чрез нея Кючуков преподава ръгби гратис в редица учебни заведения в града. Той е управител на Националния тим на България до 18 година и е част от щаба на националния тим по Ръгби 15 мъже.

„ Спортът е основен фактор в построяването на една персона. В последното десетилетие се следи наклонност за неглижиране към подрастващите и опциите за развиването на тяхното спортно майсторство, само че най-много за построяването на здравословни привички посредством спорт в свободното време. Моята фантазия е децата да имат по-лесен и безвреден достъп до спортни уреди, създаване на нови и да се възобнови образованието на фрагменти в локалния университет „ Проф. А. Златаров “ посредством профил „ Педагогика на Физическото образование и спорт “. “

За Кючуков спортът в Бургас би трябвало да стане по-достъпен за подрастващите и в академична сфера. Приоритет му е всички младежи да правят положителни каузи.

Подкрепете Николай Кючуков с бюлетина номер 8 и преференция 101 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР