Николай Колев- Босия обяви, че не се притеснява от намеренията

...
Николай Колев- Босия обяви, че не се притеснява от намеренията
Коментари Харесай

Босия не се страхува да го съдят, имал доказателства

Николай Колев- Босия разгласи, че не се тормози от желанията на някогашния началник на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " Дамян Войновски да го съди.

Босия гласоподава от 65 дни гладува с искане за оставка на транспортния министър Ивайло Московски и за разпискане на парламента заради злоупотреби при приемането на шофьорски книжки.

Бившият началник на ДАИ Дамян Войновски разгласи, че има намерение да съди Босия по време на едно от съвещанията на краткотрайната комисия, която беше основана в Народното събрание, с цел да прегледа сигналите и доказателствата на протестиращия. 

" В момента, в който бъда даден на съд, тези документи, които ги имам импровизирано аз посредством съда ще ги официализирам. И те ще станат доказателствен материал. Той си забива автогол ", сподели още протестиращият.

" Всеки ден избиването на българите продължава, до момента в който се търпи тоя министър и това министерство в тоя му тип. Техните съучаствници в избиването се назовава български парламент, който шикалкави и отхвърля да в профил от пост министър Московски ", добави той.

Пред дома на Босия към този момент непрекъснато има кола за спешна помощ на Правителствена болница. Обяснява, че през по-голямата част от времето лежи. " Все отново съм учудващо добре. Разбира се, част от индикаторите ми са много ниски. Мен това не ме смущава, тъй като аз авансово съм бил наясно какво и по какъв начин ще се случи и какво ще стане.

Той отхвърли и  обвиненията, че се храни скрито. „ Глупости пишат. Аз съм привикнал на тези неща. Мен това надълбоко не ме интересува, тъй като аз знам пропагандата и на Българска комунистическа партия, и на Мафията. Знам по какъв начин работи ”, уточни Босия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР