Николай и Евгения Баневи остават в ареста. Това реши Специализираният

...
Николай и Евгения Баневи остават в ареста. Това реши Специализираният
Коментари Харесай

Евгения и Николай Баневи остават в ареста

Николай и Евгения Баневи остават в ареста. Това реши Специализираният углавен съд, който гледа ограниченията за неотклонение " задържане под стража ". Магистратите счетоха, че в случай че фамилията бъде освободено, има заплаха от осъществяване на нови закононарушения.

Очаквайте детайлности в централната емисия " По света и у нас " от 20 ч!

Евгения и Николай Баневи са обвинени за прането на над половин милиард евро и още шест закононарушения, измежду които присъединяване в Организирана незаконна група, ръководена от Николай Банев, в данъчни закононарушения и източване на редица приватизирани предприятия. Обвиняема е и майката на Николай Банев - Мария.

Семейство Баневи бяха екстрадирани през вчерашния ден в България. Двамата кацнаха на Летище София с два разнообразни полета - единият от Франкфурт, другият от Мюнхен.
 Банев пред Българска национална телевизия: За да се изпере 1 млрд, би трябвало оборота на 4-5 министерства Банев пред Българска национална телевизия: За да се изпере 1 млрд, би трябвало оборота на 4-5 министерства
Семейство Баневи с първи коментар на родна земя откакто бяха упрекнати в пране на пари за над 1 милиард лв.. В правосъдната зала Евгения Банева съобщи,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР