Николай Денков с първи думи след взимането на мандата.Изисква се

...
Николай Денков с първи думи след взимането на мандата.Изисква се
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Николай Денков удари по масата, дава последен шанс на ГЕРБ и ДПС

Николай Денков с първи думи след взимането на мандата.

Изисква се болшинство за приемане на нужните закони. Върху това бе концентриран диалогът ни с президента. Срещата не беше протоколна, а градивна и доброжелателна. Аз бях негов длъжностен министър. Имаше какво да си кажем всъщност, сподели Денков.

Основните цели са 4 и те са такива, че да сплотяват политиците и жителите. Иновативните технологии са значими за стопанската система.

Образованието също е доста значимо. Осигуряването на националната сигурност и националната страна е втори приоритет. Правосъдие, което всички да усещат. Енергийната сигурност е трети приоритет за стабилно развиване и зелен преход. Намаляване на неравенствата и достъп до опазване на здравето е четвъртият ни приоритет, сподели Николай Денков.

Следобед в 14 часа сме поканили всички парламентарно показани сили за разискване на тази декларация. Вече са водени диалози с Демократична България, Българска социалистическа партия и БВ.

Подходът би трябвало да бъде реален, те са сплотяващи. Може да се спори по текстове, само че ГЕРБ и Движение за права и свободи биха могли да поддържат тези действия и цели. Изключвам „ Възраждане “. Ако има поддръжка, ще се търси състав на кабинета.

В момента въобще не обсъждаме трети мандат, дано забележим дали декларацията ще получи поддръжка. За съдружно болшинство мъчно може да се приказва. Формулата на кабинета ще бъде със сериозна политическа поддръжка. С никоя друга политическа мощ не са обсъждани имена, сподели Денков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР