Николай Бареков е бъдещето на консерватизма в България и Европа.

...
Николай Бареков е бъдещето на консерватизма в България и Европа.
Коментари Харесай

Ръководството на консерваторите в ексклузивно интервю: Николай Бареков е бъдещето на консерватизма в България и Европа

Николай Бареков е бъдещето на консерватизма в България и Европа. Около това изказване се сплотиха съпредседателят и зам.-председателят на ЕКР Саид Камала и Джефри Ван Орден в извънредно изявление за телевизия Евроком.

Елитът на консерваторите пристигна на крайници в България, с цел да поддържа бъдещия закостенял план на българския евродепутат и организира редица интензивни среща в границите на миналата седмица.

" Г-н Бареков е извънредно деен в работата си, поставя доста старания и натрупа значителен опит. Всички знаят, че той е човек, който се изрича доста ясно и на доста високо равнище постоянно, когато има вяра в това, за което се бори ", съобщи съпредседателят на ЕКР в Екологичен потенциал Саид Камал пред кореспондент на малкия екран. " Той изигра доста мощна роля и в Европейския парламент досега, има огромен принос в комисиите по Енергетика и околна среда, както и в Групата на ЕКР, където е извънредно потребен и приносът му се усеща ", сподели от своя страна зам.-председателят на ЕКР в Екологичен потенциал Джефри ван Орден. Британският политик посочи, че има вяра в концепцията на Николай Бареков, че консервативните хрумвания могат да бъдат обединени на идващите европейски избори в България и предвижда, че дясноцентристките партии ще имат огромен триумф на идния избор.
" Убеден съм, че ролята на „ Презареди България - ББЦ” в одобряването на консерватизма във вашата страна е извънредно значима, изключително под управлението на Николай Бареков ", сподели в умозаключение Джефри ван Орден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР