Николаос Цитиридис се е разминал с уволнението си от Би

...
Николаос Цитиридис се е разминал с уволнението си от Би
Коментари Харесай

Вижте как новият шеф в bTV спаси Цитиридис от уволнение!

Николаос Цитиридис се е разминал с уволнението си от Би Ти Ви с помощта на новия програмен шеф на малкия екран, научи HotArena. Дни откакто се разчу, че гръкът слиза от екран от началото на 2021 година, Христо Хаджитанев персонално се е заел да му избавя кожата. Директорът настоял младокът да остане на екран, тъй като самият той е взел участие в основаването на неговото шоу.

Оказва се, че новият началник на програмата в Би Ти Ви е доста тясно обвързван с „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Той е бил част от екипа, измислил цялостната идея на предаването. Вечерното шоу било един от най-важните планове, по които Христо Хаджитанев е работил като креативен продуцент в отдел „ Локална продукция ” на малкия екран – позиция, заемана от него до декември 2020-а. Предаването потегли с огромни упования и още по-големи искания, само че се оказа цялостно отчаяние. Няколко пъти бе сваляно от програмата, а броят на предаванията – сведен на четири вместо пет седмично, до момента в който малко след Коледа се разчу, че от януари вместо гръка малкия екран ще излъчва сериал.
Медиите незабавно гръмнаха с новината за уволнението на младия водещ. Цели два дни от страна на малкия екран не последва никаква реакция. Едва ден преди Нова година тя излезе със просрочен коментар, че Цитиридис и предаването му няма да бъдат свалени от ефир, а единствено ще излязат в отпуск за един месец. Щели да се завърнат на екран през февруари. Вероятно за да набие тази информация в главите на феновете си, Би Ти Ви пусна и автореклама на предаването, в която Николаос Цитиридис афишира, че щял да чества Нова година през февруари.

Какво е обяснението за всички тези странни случки в малкия екран?

То се крие в непредвидената промяна на програмния шеф, оповестена на 21 декември. На мястото на досегашната директорка Маргарита Александрова, за която се твърди, че е одобрила свалянето на Цитиридис, застана Христо Хаджитанев. Логично, той се е застъпил за своето протеже. Най-вероятно екипът ще посвети целия месец януари на обмислянето на промени в шоуто, които да му вдигнат рейтинга. Дали ще успее, ще стане ясно през февруари, когато го върнат на екран. Източник на „ Уикенд ” е безапелационен, че ориста на предаването виси на косъм, а контракта изтича в края на март и е малко евентуално да бъде възобновен.

Според слуховете, Хаджитанев е поел ангажимент да вкара нови развлекателни стратегии в ефира на Би Ти Ви. Биографията му досега е тясно обвързвана с компаниите на Нико Тупарев и на Иван и Андрей. Работил е в стратегии като „ Стани богат ”, „ Биг Брадър ” и неговите разновидности, „ Хелс Китчън ”, „ Къртицата ”, „ Фермата ”, няколко музикални формата, както и в сериала „ Скъпи наследници ” в Би Ти Ви. „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” минава за един от най-неуспешните формати, по които се е трудил досега. Въпреки това Хаджитанев най-малко към този момент е решил да се опита за финален път да му вдъхне живот. Ако опитът му се окаже несполучлив, най-вероятно ще го изпрати вечно в историята, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР