Никола Адамс ще спори за титлата на WBO през мартДвукратната

...
Никола Адамс ще спори за титлата на WBO през мартДвукратната
Коментари Харесай

Никола Адамс ще спори за титлата на WBO през март

Никола Адамс ще спори за купата на WBO през март
Двукратната олимпийска шампионка Никола Адамс е покрай първия си мач за международна купа, откакто се причисли към професионалния боксов хайлайф. Британката, която бе на върха в Лондон през 2012 и Рио през 2016, ще се бори за пояса на WBO в категория муха против мексиканката Арели Мусино.

36-годишната международна и европейска шампионка при дилетантите, която стана експерт през януари 2017, е непобедена в пет дуела, като завоюва три от тях с нокаут. Съперничката й на кръга, от своя страна, има 27 победи, 3 загуби и 2 равенства и е трикратна международна шампионка, като завоюва пояса на WBO през февруари 2018.,,Световната купа е моята цел, откакто се причислих към експертите “, съобщи родената в Лийдс боксьорка.

,,Вярвам, че това е моята орис и в следствие да обединя поясите. Да получа тази опция след едвам пет професионални дуела е единствено по себе си достижение и съм извънредно признателна на моя промоутърски екип. Да се удрям за купата на WBO в зала,,Роял Албърт Хол “ е сбъдната фантазия, когато се вземе под внимание какви велики имена са се боксирали там, тъй че се надявам на още една паметна вечер в Лондон “, приключи тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР