Никол Станкулова е подписала на тайна церемония преди появата на

...
Никол Станкулова е подписала на тайна церемония преди появата на
Коментари Харесай

Никол Станкулова с тайна сватба?

Никол Станкулова е подписала на загадка гала преди появяването на втората си дъщеря
Синоптичката Никол Станкулова май е сключила скрито брак с избраника си Теодор Минев – написа в. „ Уикенд “. Красавицата към този момент носи годежен пръстен на дясната си ръка, а на лявата има халка на безимения си пръст – отбелязва изданието. Хубавицата най-вероятно е подписала на загадка гала в стеснен фамилен кръг. Това несъмнено се е случило, преди да стане майка за повторно – настояват източници на изданието.

От обкръжението на синоптичката шушукат, че тази година Никол Станкулова и богаташът Теодор Минев решили най-накрая да станат законно семейство. Бившата моделка от много години има връзка с Тео, който е правоприемник на банкера Цеко Минев, спряган за един от най-богатите българи у нас. Младежът бе измежду мечтаните родни ергени, само че напористата водеща на времето по Нова тв съумя да го оплете в мрежите си и даже да го заведе пред олтара. През 2018 година Станкулова роди дребната Теа, която е кръстена на баща си. Синоптичката се върна на работа единствено след няколко месеца, като остави бебето на грижите на детегледачка.

33-годишната хубавица стана майка за повторно на 24 октомври, само че разгласи новината на идващия ден. Тя пази всичко към децата си в загадка, тъй като има вяра, че щастието обича тишината.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР