Никол Шерцингер си има нов ухажор. След като се раздели

...
Никол Шерцингер си има нов ухажор. След като се раздели
Коментари Харесай

Никол Шерцингер с нов ухажар след раздялата с Гришо

Никол Шерцингер си има нов любовник. След като се раздели с родния тенисист Григор Димитров, хубавицата е атакувана от много мъже, измежду които и някогашният футболист Джейми Реднап.

45-годишният състезател от дълго време бил хвърлил око на певицата, само че чакал почтително да стане необвързана, с цел да предприеме ход. Той поканил през общи другари Шерцингер на среща, само че тя го отрязала.

„ Джейми доста си пада по Никол, само че нямаше да направи нищо по въпроса, до момента в който тя бе с Григор. След раздялата, той не се свени да показва интереса си към нея, само че тя не откликва с обяснението, че в този момент не е подобаващото време. Двамата биха били страхотна двойка, кой знае какво ще се случи в бъдеще “, разяснява източник пред The Sun.

Никол и Джейми въпреки всичко се познават. Двамата се срещнаха през 2016, когато се появиха в тв-състезанието A League of Their Own.

Бившата менторка от формата X Factor се е разделила с Гришо, защото той сега мислел единствено за кариерата си, а тя желала семейство, настояват английските таблоиди.

Красивият български състезател и експевицата от Pussycat Doll бяха дружно към три години. За първи път те се появиха като двойка на шампионат в Австралия през 2015-а година.

Преди връзката си с Григор, Никол имаше дълготраен разказ с водача от Формула 1 Луис Хамилтън. В момента Шерцингер е заета с новия си план – риалити шоуто The Masked Singer, което дебютира по Fox предходната седмица.

Колкото до някогашния футболист на „ Ливърпул “ Реднап, той се разведе с жена си Луис през 2017-а, след 19-годишен фамилен живот.

Източник: tialoto.bg
СНимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР