Никол Кидман, 52 и Том Круз, на 57 години, не

...
Никол Кидман, 52 и Том Круз, на 57 години, не
Коментари Харесай

Разлъка: Децата на Никол Кидман предпочели сциентологията вместо нея

Никол Кидман, 52 и Том Круз, на 57 години, не са в положителни връзки от години, а холивудската звезда споделя, че някогашният й брачен партньор и децата са избрали вместо нея Сциентологичната черква.

Кидман не е имал положителни връзки с децата и не е била с тях, до момента в който са израснали от момента, в който са станали почитатели на сциентолозите като техния татко. Сега тя се пробва да се помири с това.

„ Майчинството е като странствуване. Има и възходи и падения, без значение дали осиновявате бебе или раждате. Това, от което се нуждае детето, е любовта. Те са избрали да бъдат сциентолози. Като родители нашата отговорност е да им дадем безусловна обич “, споделя Никол в изявление за The Sun.

От брака си с Крус Никол има две осиновени деца - Исабел, на 26 години, и Конър, на 24 години.

Миналата година имаше спекулации, че й било неразрешено да участва на сватбата на сина си Конър и годеницата му Силвия, която оглавява италианския клон на Сциентологичната черква. Тя има най-малък контакт с щерка си Изабел, която живее в Лондон, само че все пак, Никол споделя, че към момента обича и поддържа децата си.

Кидман, която има още две деца с втория си брачен партньор и музикант Кийт Урбан, счита, че се е научила да приема метода им на живот.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР