Никога в никакъв формат не е ставало въпрос да водя

...
Никога в никакъв формат не е ставало въпрос да водя
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Никога не е ставало въпрос да водя листи, интересува ме устойчивостта на коалицията

Никога в никакъв формат не е ставало въпрос да повеждам листи – интересува ме устойчивостта на ръководещата коалиция. Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на Обединени патриоти и водач на "Атака " Волен Сидеров във връзка идните евроизбори.

Единственият въпрос, който съм поставял, е ще бъдем ли дружно на изборите. Това е логически въпрос. Той ме интересува в действителност, тъй като без нашия общ триумф с ГЕРБ, който да бъде по-добър от този на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, отиваме на предварителни избори. Мисля, че това всяко дете от 1 до 4 клас го схваща. Това ме интересува само като угриженост за устойчивостта на ръководещата коалиция. Никога не съм поставял въпроса да повеждам листи или да вървя в Брюксел, акцентира Сидеров.

В отговор на въпрос за какво не е подписал предлагането за избора на Марияна Николова като вицепремиер, Волен Сидеров съобщи: "Не съм, тъй като не познавам тази жена. Не знам на какво е способна и тя внезапно ми се предлага. Само поради това. Не считам, че е нужно да подписваме тримата някаква номинация. Това е квота на НФСБ. Или се приема, или не се приема. Не е необходим моят автограф “.

Попитан за какво през вчерашния ден при гласуването е изтеглил и депутатите от "Атака “, Сидеров уточни: "Те не са кукли на конци. Всеки взема решение самичък ".

На въпрос дали ще се срещне с новия вицепремиер Марияна Николова, Сидеров посочи, че се среща с всеки, който пожелае. Защо не, сподели Сидеров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР