Никога в живота си не съм слагал пред името си

...
Никога в живота си не съм слагал пред името си
Коментари Харесай

Рашидов стана от шефския стол в НС с емоционална реч frognews.bg

„ Никога в живота си не съм слагал пред името си никакво звание. Ще бъда прям, тъй като съм непосредствен, само че не конфликтен човек. Роден съм в Димитровград. Идвам от сиропиталище в село Студен бунар. Завършил съм Художествената гимназия и Художествената академия с отличен 6. 11 години съм преподавал в Художествената академия. "

 

" Когато приказваме за критерии, да излезем да си кажем и част от биографията. Академик съм на две страни, като започнете от Франция и стигнете до Москва. Няма по-голяма купа от положителното име, което човек сътвори. По една случайност станах народен представител. Днес се завъртя и моето име за ръководител на Народно събрание. Искам да благодаря на Политическа партия, че направиха доста огромна крачка. Това се желае – да работим за българския народ “, уточни той.

 

„ Попитаха ме дали за малко, или доста време в името на това българският парламент да се сглоби, да се създадат комисиите и да заработим. Имах дребното чувство, че може да жертвам част от годините си. Това не е смешка. Отговорността е ужасно огромна. Не можем да се майтапим със ориста на хората. "

 

" Искам да се извиня, имали сме остри влизания с госпожа Нинова. Няколко пъти с позиция, няколко пъти не беше джентълменски. Моля ви да ми простите. Извинявайте, г-жо Нинова. До през днешния ден ме гризе съвестта, че съм позволил да се държа по този начин с една дама. Моля, оттук-нататък отдръпвам номинацията си. В името на разсъдъка отдръпвам и ви апелирам доста: стойте ниско при хората, тъй като бързо ви намразват. "

 

" Пожелавам ви да ви обичат. Аз съм доста обичан човек от хората. Значи съм оставил нещо положително у хората. Това приказва, че тези хора постоянно са били покрай мен. Самият аз произлизам от тях. Същото вършиме и вие “, обърна се той към народните представители. "

 

До един, всички депутати в пленарната зала се изправиха на крайници и го приветстваха.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР