Никога повече Балканите да не бъдат източник на напрежение и

...
Никога повече Балканите да не бъдат източник на напрежение и
Коментари Харесай

Заков и македонският министър на отбраната: Никога повече Балканите да не бъдат източник на напрежение и конфликт в Европа

" Никога повече Балканите да не бъдат източник на напрежение и спор в Европа ". За нова се оповестиха военните министри на България и Северна Македония Драгомир Заков и Славянка Петровска.

" Като страни-членки на НАТО България и Република Северна Македония имат извънредно значима роля в района за поддържане на стабилността и сигурността. Ние имаме една доста ясна задача пред нас - в никакъв случай повече Балканите и в частност Западните Балкани да не бъдат споменавани като барутния погреб на Европа. Това е отговорност на България и на Северна Македония да създадем по този начин, че това да продължи да бъде по този начин и в бъдеще ", разясниха те.

" Догодина в България ще се дипломира първият випуск военни медици. Имаме огромен прогрес. Обсъдихме по какъв начин да работим върху българските военни гробища. С РСМ споделяме обща история, само че споделяме и общо бъдеще ", сподели Заков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР