„Никога няма да спя с човек от същия пол –

...
„Никога няма да спя с човек от същия пол –
Коментари Харесай

Никога не казвайте Никога! в секса

„ Никога няма да дремя с човек от същия пол – просто не ме притегля! “

„ Никога няма да си купя вибратор – имам си половинка, защо ми е? “

„ Никога няма да опитам анален секс – мъчителен е и е замърсен! “

„ Никога няма да опитвам садо-мазо – извратено е! “

Казвали ли сте в миналото, че в никакъв случай няма да опитате нещо, просто тъй като не ви харесва? Разбира се, че сте. Всички са го правили. И е изцяло обикновено нещо да не ви харесва - всеки си има усет. Изборите, които вършим в персоналния си живот рисуват картина на това, което сме като персони и от време на време доста внимаваме какво споделяме на близките с тях, тъй като страдаме от избран фатализъм или липса на опит, написа sexwell.bg.

Хората споделят, че човешката половост е набор, само че е доста по-освобождаващо за въображението да си я представим като течност, която е неограничена в своите направления на придвижване. Течността приема формата на съда, в който я поставиш. Как бихте погледнали на живота и това, което може да ви даде той, в случай че приемете, че до този миг не сте желали да пробвате нещо, просто тъй като не сте попаднали на добър миг, или не сте срещнали верния човек?

Различните хора умеят да отключват у нас разнообразни аспекти на нашата същина, които даже не сме вярвали, че имаме, или които сме потискали дълго време, криейки ги от хора, които считаме, че няма да ги възприемат или не могат да ни отвърнат. Хората обичат да се усещат признати от своята група (дори тя да се състои от един човек) и биха избутали обратно всичко, което е в прорез с привидните ѝ граници. Често това са нашите лични граници, които проектираме върху останалите. Когато обаче против нас се изправи човек, който през цялото време е отворен за нещо, което сме избутали обратно в мозъка си – внезапно се появява ново поле за изява, нова повърхност за проучване, нов съд за нашата течност.

Сексуалната възбуденост е биохимия. На тялото му е взе едно дали употребявате огромен, черен вибратор или мъничко клиторстимулаторче с формата на сърце – за мозъка обаче не е по този начин, тъй като той управлява фантазията.

Ако в миналото сте си казвали „ в никакъв случай няма да желая да опитвам еди-какво-си в спалнята “, помислете – за какво? Каква е повода? Дали е, тъй като индивидът против вас не го харесва, не го схваща или не ви подготвя, или тъй като мислите, че това ви слага в неприятна светлина, или се срамувате да го извършите? Обикновено отговорът се върти някъде там. Човек е това, за което мисли, когато е самичък и няма заплаха някой да осъди дейностите му - по този начин най-лесно ще разберете какво ви влече, в случай че просто останете уединено със себе си и бъдете почтени.

Хубаво е да знаете, че сте свободни да опитате всичко – с всички хора, във всички стадии от живота си. Ние не живеем в един изолиран миг от времето; несъмнено не сме и константни като хора. Да, може да имаме непрекъснати характерности, които ни дефинират, само че те зависят напълно от новопостъпващата информация всеки ден, както и нашата реакция към нея. А тя... може да се промени във всеки миг. Тя е течна, също както и нашата половост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР