Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група.

...
Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група.
Коментари Харесай

Дариткова: Никога няма да мога да бъда Цветанов, но ще търся консенсуса


Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група. В рамките на опциите си ще диря консенсуса. Това съобщи доктор Даниела Дариткова пред публицисти в Народното събрание. Дариткова уточни, че ще търси устойчивото парламентарно болшинство, което е извънредно значимо, с цел да действа държавното управление и да се покаже непоклатимост в страната.

,,Вярвам, че търсенето на едно държание без експанзия ще даде различен образ и на Народното събрание. Важно е да покажем това като модел на държание в цялото общество ", съобщи тя. По думите ѝ за жалост в обществото експанзията взима превес.

Попитана по какъв начин ще работи с опозицията, доктор Дариткова изрази вяра това да се случи в търсене на устойчивите решения в полза на българските жители.

,,Разчитам тя да бъде добър коректив и виновна опозиция'', добави още доктор Дариткова.

Тя уточни, че ПГ на ГЕРБ няма да промени своето държание, тъй като ще бъде поредна и ще извършва програмата си. Д-р Дариткова уточни, че разчита на поддръжката на своите съпартийци в парламентарната група и изясни, че би трябвало да се бори за нея всекидневно.

,,Приемам поста на ръководител на ПГ на ГЕРБ със схващане за оценката, само че и като предизвикателство. В тази спешна обстановка считам, че това е едно предложение, което е наситено с огромни отговорности. Приемам го със схващане за оценката, от друга като предизвикателство'', сподели още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР