Никога не сме имали търкания с Патриотите – в това

...
Никога не сме имали търкания с Патриотите – в това
Коментари Харесай

Борисов: Никога не сме имали търкания с Патриотите

Никога не сме имали търкания с Патриотите – в това е безапелационен министър-председателят Бойко Борисов.

Той изясни, че се е провел съдружен съвет, тъй като „ аз и вицепремиерът Валери Симеонов бяхме на работа цяло лято, а другите бяха в отмора и имаше малко напрежение в това отношение”, заяви Дарик.

Борисов изясни, че едно от главните неща, за които е бил упрекнат Валери Симеонов е, че е написал в обществените мрежи, че ще бъде заменен шефът на ДНСК. Според премиера районният министър Николай Нанков е трябвало обществено да разгласи новината за промяната, откакто я е съобщил по време на Министерския съвет.

На въпрос дали ще се вдигнат заплатите на чиновниците в бранш "Сигурност ", министър-председателят отвърна: „ Повече от всички желая на служителите на реда, пожарникарите, учителите, военните, и на пенсионерите да се подвигат приходите. В момента, в който забележим какви са приходите, ще помислим и за полицаите”.

Премиерът съобщи, че средства би трябвало да се отделят и за правосъдна полиция, коли за спешна помощ и санитари, само че това не може да се случи едновременно.

Борисов изясни, че дружно с двамата министри - на защитата и на вътрешните работи, ще видят с какви средства разполага страната за нарастване на бюджета на ведомствата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР