Никога не съм се срамувала, че съм българка. Било ми

...
Никога не съм се срамувала, че съм българка. Било ми
Коментари Харесай

Александрина Пендачанска: България е обречена на успех


" Никога не съм се срамувала, че съм българка. Било ми е мъчително, било ме гняв, била съм гневна, само че в никакъв случай не съм се срамувала ", сподели операната прима Александрина Пендачанска по време на гостуването си в студиото на " Тази събота ".

" Дойде една същинска смяна. Тези младежи за шестте месеца, в които управляваха, съумяха да лимитират зависимостта ни от Русия, съумяха да спрат краденето, върнаха границата на страната и " Капитан Андреево ". Това са хора, които способстваха с същински, действителни резултати ", добави Пендачанска, която има три номинации за " Грами " в кариерата си.

" Протестите постоянно са били действителен фактор в това 32-годишно преходно положение, в което се намира България ", сподели оперната прима.

" Ако нещата зависеха от хората против, които протестираме през всичките тези години, България щеше да остане просто един дребен придатък на една страна с големи ползи като Русия ", добави тя.

" България е обречена на триумф, тъй като е част от най-големия пазар на света. Тя е част от континента, който тегли със себе си цялата западна цивилизация - тя е част от тази цивилизация и ще остане там ", съобщи Пендачанска.

" Не бива да се подценява духът на българите ", добави оперната прима.

" В България аз се усещам щастлива, тук е моето място. Аз не мога да пребивавам без България - физически пострадвам, когато съм прекомерно дълго отделена от България. Моят живот е тук и той ще остане тук ", съобщи Пендачанска.

" Когато самолетът каца над София, моето сърце бие по-силно. Това чувство го няма на никоя друга точка по света ", добави тя.

" България прекомерно дълго време беше една несправедлива и нещастна страна. А аз желая освен моите - всички деца да бъдат щастливи ", сподели Пендачанска, която поучава двете си дъщери да не се опасяват да трансформират света.

Вижте какво още показа Александрина Пендачанска във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР