Никога не съм планувал да влизам в политиката. Един ден

...
Никога не съм планувал да влизам в политиката. Един ден
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма да има шоково поскъпване на цените на тока след падане на мораториума

„ Никога не съм планувал да влизам в политиката. Един ден ми се обади Кирил Петков и ми сподели: „ Тръгнали сме да променяме страната, да зададем нова посока и ни трябват хора като теб. Би ли се съгласил да оглавиш листата в Благоевград ”. Това сподели ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред Нова телевизия за първите му стъпки в политиката. 

За цели на новата власт, Гюров посочи, че преди всичко това е закриването на Специализираните съд и прокуратура. Това са задължения в посока смяна и осъществяване на една дълбока правосъдна промяна ”, уточни Гюров, съгласно който значима задача бил и бюджетът за следващата година.
" Продължаваме промяната ": КЕВР прави политическа акция (ВИДЕО)
" Днес в пленарна зала внесохме и обсъдихме предложение за основаване на краткотрайна парламентарна комисия за енергийната рецесия. Тази необхо...
Прочети повече
По отношение на фигурата на основния прокурор, Андрей Гюров съобщи, че фигурата на основния прокурор сега не оказва помощ на правосъдната промяна и Политическа партия чака в най-кратки периоди Иван Гешев да подаде оставка. 

Във връзка с мораториума за цената на тока Андрей Гюров не мисли, че имаше някакво заблуждение. Смятам, че просто Десислава Атанасова, в нейното изявление, направи неточност, като сподели 1 януари 2021 година Съответно това не беше чуто от хората в залата, откакто всички гласоподаваха в една посока ”, уточни Гюров. 

„ Целта на това решение беше да задържим цените на тока, тъй че хората да не изпитат потрес още идната седмица. И да дадем задоволително време - седмица, две или три, на държавното управление да предприеме нужните ограничения за компенсиране на другите участници в този развой ”, добави ръководителят на ПГ на Политическа партия. 

Той увери, че няма да се стигне до шоково повишаване на цените след рухването на мораториума. Това е краткотрайно задържане, до момента в който регулаторът влезе в своята същинска роля и се вземат нужните решения да не се постанова шоково повишение на цените, съобщи Гюров.
Андрей Гюров: Всяка партия ще носи цялостната отговорност за министерството, което ръководи
Консултациите с парламентарно показаните политически партии при президента вървят доста добре. Имаме желание в най-скоро време да...
Прочети повече
Още:

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР