Никога не съм казвал да падат ограниченията, казах много ясно

...
Никога не съм казвал да падат ограниченията, казах много ясно
Коментари Харесай

Радев: Никога не съм казвал да падат ограниченията

Никога не съм казвал да падат рестриктивните мерки, споделих доста ясно – да мислим за национална цел – по какъв начин да стартираме поетапно да излизаме от това положение. Това съобщи президентът Румен Радев по Би Ти Ви.

“Когато безработните се множат всеки ден, не е време да се занимават хората с политически борби. Не е време за такова нещо и аз нямам желание да вземам участие в него. Премиерът би трябвало да е наясно, че българският народ не е аудитория, от която да се чакат непрестанно овации “, съобщи Радев, разяснявайки за какво той и министър председателят не са единни в изискванията на рецесия, съобщи OffNews.

" Не мисля, че сме минавали границата с Борисов, би трябвало да има и някакъв баланс – всяка власт се нуждае от коректив, изключително когато някой е взел решение да разгласи изключително състояние в среднощ, без да уведоми никого ", счита президентът. „ Когато на процедура имаме блокиран парламент и правосъдна власт, когато нямаме действителен парламентарен надзор, и когато критичността на всеобщото схващане са фрапантно понижени от всеобщият боязън “, счита Радев. В същото време той съобщи, че с премиера са посочили единни дейности. „ Имахме среща с премиера, с кабинета, и с представителите на Щаба, има взаимоотношение по редица значими въпроси “, означи президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР