Никога не можеш да си сигурен дали човекът до теб

...
Никога не можеш да си сигурен дали човекът до теб
Коментари Харесай

Ето след колко години брак изневеряват мъжете и жените

Никога не можеш да си сигурен дали индивидът до теб е индивидът за теб през целия ти живот. Много е мъчно да се довериш на някого, от време на време даже откакто сте били женени дълги години наред. Дългите бракове се славят с повече изневери, изключително когато двама души са си омръзнали дотам, че към този момент съвсем нищо не ги свързва.
Разбира се, че има и бракове, които с годините процъфтяват и при тях изневярата е немислима. Тези бракове са необичайност, само че в никакъв случай не трябва да губим вяра, че тъкмо нашият ще е подобен.
 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА
Анонимна американска анкета за връзките и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до невярност. Те описват от...
Чудили ли сте се дали има някаква взаимозависимост сред това какъв брой време двама души са дружно и по кое време е най-вероятно да си изневерят? Изглежда, че има изследване, което е открило приблизително след какъв брой години брак се осмеляват да изневерят мъжете и дамите.
ЖЕНИТЕ: Интересното при дамите е, че за тяхната невярност не би трябвало да се чака дълго. Проучването демонстрира, че в множеството страни по света дамите изневеряват сред 3 и 7 години, откакто са сключили брак. Това се дължи най-много на наличието на по-малко романтика, по-рядкото правене на обич и куп други промени, за които дамите даже не са си и помисляли, че ще ги застигнат.
Проучването демонстрира и годините за невярност в разнообразни райони по света:
Америка – 5-7 години след брака
Западна Европа – 4-5 години след брака
 Щастливци сте, в случай че имате връзка с тези 3 зодии Щастливци сте, в случай че имате връзка с тези 3 зодии
Има някои зодии, с които любовта е ария! Това са зодии, които слагат другия преди всичко, в никакъв случай себе си. Освен всичко, те са изкл...
Източна Европа – 7-та година след брака
МЪЖЕТЕ: При мъжете ситуацията не е доста по-различно, като се изключи че са даже по-търпеливи и от дамите. Проучването демонстрира, че приблизително мъжете по света изневеряват от 4 до 8 години откакто са сключили брак. При тях изневерите се дължат просто на потребността да потърсят тръпка и да си вдигнат адреналина, което прави измяната най-често еднократен акт.
Проучването демонстрира и годините за невярност в разнообразни райони по света:
Америка – 4-7 години след брака
Западна Европа – 5-7 години след брака
 Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)
Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде извънредно сполучлив в любовен проект. Какво може да очаквате в любовта през февруари,...
Източна Европа – 8-та година след брака



 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР