Никога не е имало разговори за съвместно управление с БСП.

...
Никога не е имало разговори за съвместно управление с БСП.
Коментари Харесай

Цветанов: Демонтаж на сегашната коалиция няма да има


Никога не е имало диалози за взаимно ръководство с Българска социалистическа партия. Това сподели пред Нова телевизия Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ. По думите му това е следващият опит за вменяване на подправени вести.

Цветанов съобщи уверено, че в края на мандата кабинетът „ Борисов 3 “ ще регистрира доста триумфи и положителни политики. „ Бойко Борисов е същински водач на нашата партия “, акцентира Цветанов по отношение на това за какво няма повече претенденти за лидерския пост в ГЕРБ.

„ Изпълнителната комисия и контролната комисия нямат доста разнообразни функционалности. Те се занимават с работата в партията. От тази позиция министър председателят реши, че може да направи Главчев ръководител в контролната комисия, в сравнение с да е просто позиция в изпълнителната ”, изясни Цветанов в коментар на упованията Димитър Главчев да бъде възмезден за подадената оставка като стане част от изпълнителната комисия.

"Ангажиментите в правосъдното министерство са доста огромни по тази причина и Цецка Цачева е отвън изпълнителната комисия. На нейно място е госпожа Дариткова", добави зам.-председателят на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР