Никога не е имало лична среща между мен и гръцките

...
Никога не е имало лична среща между мен и гръцките
Коментари Харесай

Адвокат Велимир Атанасов: Отношенията ми с Невена Зартова са приятелски и много дълги

" Никога не е имало персонална среща сред мен и гръцките предприемачи, в никакъв случай ", съобщи пред Българска национална телевизия юристът и съучастник на Нотариуса. Явно са решили да се възползват от обстановката, от това, че името ми излезе по случая с делото " Луковит " и Мартин Божанов. Защо ме назовават по този начин, аз по какъв начин да разясня? ", попита Велимир Атанасов.

" Никога не е имало персонална среща сред нас, в никакъв случай. И това ми е доста забавно и държа въпросните господа като вършат квалификации, насочат всевъзможни изказвания, да кажат ясно и изрично къде тъкмо аз съм се хвалил с някакви контакти от всевъзможен тип, с който и да било ", попита Велимир Атанасов. Къде се е провела тази среща, при какви условия и по кое време? Защото такава среща не е имало. Така, че ми е доста забавно какво ще кажат! ", подчертава юристът на Нотариуса.



" Бях юрист на Мартин Божанов. Отделно от това съучастник съм бил в един избран интервал, когато обслужвах една банка. Дружествата бях основани с тази цел, напълно за посланичество по каузи, по които аз съм осъществявал посланичество. След като приключихме с няколкото каузи, които бяха предоставени повече няма съдействие. Всъщност аз пиша 2018, само че по-скоро интервалът е 2017-2018. След това съвсем нямаме контакт с него. А, довършвах делата, които бяхме почнали, само че към този момент като негов персонален юрист, защото в този интервал 2017 някъде, в случай че не греша, някъде там той стартира развода си със своята някогашна брачна половинка Адриана. Беше тежък бракоразвод с голям брой разногласия. И по отношение на това имаше най-малко три каузи, за които се сещам. Те продължиха през времето, само че те бяха по-скоро излишък от този интервал от 2018-та. Не сме имали някаква взаимна активност ", изясни Велимир Атанасов.



Невена Зартова

По отношение на взаимоотношенията му с досегашната шефка на Районна прокуратура Невена Зартова обасни:  " Приятелски са ни връзките, по този начин както съм ги показал. Изцяло другарски и доста дълги. И доста положителни ", сподели на финала на изявлението юристът и съдружникът на Марин Божанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР