Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото

...
Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото
Коментари Харесай

Асим Адемов в Тетевенско: Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото при ГЕРБ и Бойко Борисов

Никога българското обучение не е получавало толкоз доста средства, колкото при ГЕРБ и Бойко Борисов. Увеличават се възнагражденията на учителите, модернизират се здания, обновява се учебното съоръжение, построяват се спортни площадки и нови кабинети. Това сподели през днешния ден претендентът за евродепутат от листата на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Асим Адемов пред служащи и работодатели в индустриалната база на тетевенска компания.

"Всичко това ще продължи, тъй като Европа към този момент нееднократно демонстрира доверието си в нашия министър председател. За това ще работя и аз в Европейския парламент, в случай че получа доверието ви. Защото средствата, вложени в обучение, са най-стабилната, най-сериозна инвестиция, която подсигурява добавена стойност. И изключително професионалното обучение, тъй като точно усвоените умения и добра подготовка са поръчител за триумф на пазара на труда. За да е устойчива наклонността, би трябвало да има здрава връзка сред образованието, работодателите, родителите. Затова и през идващия мандат, в случай че съм в Екологичен потенциал, ще продължа работата си в самодейността "Да върнем родителите в учебно заведение ", ще я разтеглим с моя екип ", изясни Адемов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.



Пред служащите и работодателите Асим Адемов показа сътрудниците си от листата на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, като акцентира ролята на всеки от тях за развиването на страната ни. Той подчертава на мощната фигура и голямото доверие на европейските институции към лидера Мария Габриел. "Тя е освен отличен политик, а и необикновен човек, чиито цели са ориентирани към младежите и бизнеса ", акцентира Адемов. "Андрей Ковачев и Андрей Новаков са към този момент добре познати, всеки един от тях се раздаде оптимално в мандата и заслужи признанието на европейските ни сътрудници. И Ева Майдел, и Александър Йорданов, и Лиляна Павлова, която организира първото Българско председателство на съвета на Европейски Съюз, и отличният правист Емил Радев, и Ивелина Василева - са потвърдени персони, хора с експертиза и доста, доста опит в работата с Брюксел. Хора, които знаят и могат да бранят българските ползи умело и без отстъпка от изгодите за страната ни ", акцентира Адемов пред хората. Той ги прикани да дадат цялостната си поддръжка за листата на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на идния избор, в случай че в действителност милеят за България, в случай че желаят развиването на страната ни да продължи по европейски път. Той акцентира още, че в случай че желаеме приходите да порастват не би трябвало да позволяваме страната ни да се връща за следващ път обратно в развиването си, което сигурно ще се случи, в случай че изгубим доверието на Европа.











Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР