Ники Илиев има изключително сериозен проблем. Витилигото, от което секссимволът

...
Ники Илиев има изключително сериозен проблем. Витилигото, от което секссимволът
Коментари Харесай

Рядко заболяване съсипва лицето на Ники Илиев СНИМКИ

Ники Илиев има извънредно сериозен проблем. Витилигото, от което секссимволът страда от много време, се е популяризирало от ръцете към лицето му. Има действителен риск петната да обезобразят някогашния манекен.

Следите от кожното заболяване на артиста към този момент не са единствено там, където рядко вършат усещане, излиза наяве от последните му обществени изяви, написа " Уикенд ". След като ръцете му станаха на петна преди години, кожата на лицето му също е почнала да губи своя пигмент и това се вижда даже през наболата брада, която Ники Илиев в последно време поддържа.

Прави усещане, че някогашният манекен от месеци не е бил безпрепятствено избръснат. За страдание, това не е резултат от немарливост, нито от нормално придържане към непреминаващата мода на наболите бради, които се харесват от съвсем всички дами. Ники Илиев най-вероятно разчита, че лицевото му окосмение ще скрие най-малко отчасти неприятните петна, които са обхванали брадичката му. За неволя обаче, брадата също пораства безцветна там, където кожата се е обезцветила, тъй че казусът няма по какъв начин да остане неусетен.

Това може да сътвори същинска драма за артиста, който още от раждането си минава за красавец. Той продължава да работи като магнит на дамите и да притегля голяма фенска маса, само че огромният въпрос е „ Докога? ”. Рядко се намират хора, които харесват лица на петна. Ники към момента има задоволително последователки, които споделят, че „ биха го взели ” и в този тип, само че не е ясно какъв брой дълго ще продължат тези настроения и дали, в случай че един ден погрознее, това няма да постави завършек на кариерата му. За никого не е загадка, че филмите на секссимвола не са кой знае какво, без значение от премиите, които получават по разнообразни фестивали. Ако режисьорът изгуби своя съблазън, може и да не се намерят доста хора, които да отидат да ги гледат.

Още в края на декември „ Уикенд ” писа за витилигото на Ники Илиев. Тогава той призна, че има петна по ръцете от цели 5 години, като изясни, че това не е „ тежко заболяване ”. То в действителност няма по какъв начин да заплаши човешкия живот, само че основава неприятности, в случай че е по лицето. Най-малкото, може да сътвори комплекс за непълноценност. Само 7 месеца откакто артистът разкри детайлностите за „ избеляването ” си, петната към този момент са точно там – на лицето му.

Засега не е ясно по какъв начин приема това неговата майка Мирослава Кадурина, която е професор по дерматология. Преди години тя направи възторг в България с опити да лекува с лазер точно витилиго. По подигравка на ориста сега синът ѝ страда от същото, само че най-малко към този момент знанията на проф. Кадурина по тематиката не са му се отразили кой знае какъв брой.

Известно е, че витилигото се появява при мощен стрес. През месеците, в които са се появили новите петна, Ники е работил над последния си филм „ Завръщане ”. Лентата е била подготвена единствено за година, което се смята за извънредно къс период при сходни продукции. Изглежда, работата е провокирала голямо психическо натоварване, с цел да се стигне до сходен резултат върху лицето на режисьора. Скоро филмът ще е по кината и ще стане ясно дали жертвата си е заслужавала, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР