Ники Илиев е един от най-известните български режисьори и актьори,

...
Ники Илиев е един от най-известните български режисьори и актьори,
Коментари Харесай

Възрастта е само цифра: Ники Илиев показа супер тяло на плажа и сподели диетата си

Ники Илиев е един от най-известните български режисьори и артисти, само че другата му огромна пристрастеност отвън киното е спорта. 42-годшният български секссимвол потвърди по какъв начин се отплащат усилените тренировки в залата. 

Актьорът показа своя фотография от плажа, на която показва тяло на гръцки господ, за което могат да му завидят доста по-младите му сътрудници. Не знаем за вас, само че ние можем да бреброим цели шест съвършени коремни плочки!
                             

" Когато си съвсем на 42, само че искаш да покажеш, че възрастта е единствено цифра " – написа Илиев към горещия кадър. 

Феновете побързаха да похвалят Илиев за положителната му форма в мненията. Младият му колега Наум Шопов, който също може да се похвали с добре поддържана физика, го похвали като написа " Машинка! "

Не закъсняха и питанията за това по какъв начин артистът поддържа съвършената си визия след 40.  " С повече храни богати на протеин, в композиция със зеленчуци и плодове през седмицата. И един cheat day през уикенда. " – показа тайната си той.

Освен че съблюдава здравословна диета, за Ники Илиев се знае, че от дълги години практикува фитнес и бокс. 
 Какво споделя за теб обичаният ти български красавец  Какво споделя за теб обичаният ти български красавец  Какво споделя за теб обичаният ти български красавец  Какво споделя за теб обичаният ти български красавец
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР