Никълъс Роси се яви за първи път в съда в

...
Никълъс Роси се яви за първи път в съда в
Коментари Харесай

Никълъс Роси се яви в съда в САЩ по обвинение в изнасилване

Никълъс Роси се яви за първи път в съда в Съединени американски щати след изгонването му от Шотландия, като твърди, че е ирландският сирак Артър Найт.

Роси се появи посредством видеовръзка в Трети областен съд в Юта от пандиза на окръг Юта, облечен в наследник гащеризон и с кислородна маска.

Агенция Асошиейтед прес заяви, че той е упрекнат в изнасилването на 21-годишна остаряла жена в Орем, Юта, през 2008 година

В него се споделяше, че Роси не е разпознат като обвинен до към десетилетие по-късно заради струпване на комплекти за ДНК проби в щатската престъпна лаборатория на Юта.

Американските управляващи считат, че Роси е фалшифицирал личната си гибел през февруари 2020 година, сподели АП. Преди това той сподели пред медиите в родния си Роуд Айлънд, че има неходжкинов лимфом в късен етап и му остават седмици живот.

Във видео на Съдебното произвеждане във вторник, споделено от Fox News, арбитър Кимбърли Хорнак го попита дали той е Роси, само че той й сподели: „ Не, милейди. Казвам се Артър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР