Никак не е случайна причината, поради която Ева Веселинова крие

...
Никак не е случайна причината, поради която Ева Веселинова крие
Коментари Харесай

Напук на всички клюки мъжът на Ева Веселинова се оказа млад, красив и…


Никак не е инцидентна повода, заради която Ева Веселинова крие мъжа си.

 

Оказва се обаче, че на инат на всички злословия, които се носят, че мъжът й е остарял дядка, той е млад, хубав и почитан полицейски чиновник.

Именно естеството му на работа е повода, заради която ексрепортерката на „ Господари на ефира “ отхвърля да обявява самоличността му.

 

Освен това е и много суеверна и се опасява да не урочасат любовта им. Левентът е чиновник в Икономическа полиция, издават осведомени.

Колегите му го разказват като млад, атлетичен, хубав, упорит, сериозен и добър. Той е с към 2-3 години по-млад от Ева Веселинова, само че е извънредно виновен към фамилията си и се грижи за близнаците Борис и Стефания, които към този момент са на година и половина.

 

Освен това половинката на Веселинова надалеч не е паралия, както се изписа преди време по жълтите медии. Като почитан държавен чиновник, той получава заплата към 3 500 лева Понякога при разкрити закононарушения скача до 5-6000 лева и спомагателни бонуси.

 

Двамата печелят съвсем идентични пари на месец, защото, както знаете, Ева се изявява като инфлуенсър.

37-годишната русокоска и половинката й са дружно от четири години. Двамата неотдавна се придвижиха в новото си жилище, което закупиха след раждането на близнаците. Според осведомени, преди да се запознае с него, Ева в действителност е имала връзки с по-възрастен от нея грък, който дори имал внуци. Двамата обаче се разделили, защото на някогашната кореспондентка й писнало да играе ролята на държанка. Точно тогава срещнала и служителя на реда, с който решила да сътвори семейство.

Източник: Уикенд




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР