Никак не бе случайно провеждането на един от най-големите конкурси

...
Никак не бе случайно провеждането на един от най-големите конкурси
Коментари Харесай

Новата Мисис България - рекордьор по критики

Никак не бе инцидентно провеждането на един от най-големите състезания за хубост у нас в навечерието на Хелоуин. В бална зала „ Монтесито “ в София класни дами потропваха с тънки токчета по време на 22-то издание на националния конкурс за омъжени дами „ Мисис България 2020 “, написа

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специфична комисия дефинира 20 финалистки. „ Мисис България World “ стана Моника Минкова от Враца, която е майка на 2 момчета и има личен бизнес в областта на хубостта.

Веднага в обществените мрежи заваляха мнения, българите взеха решение, че новината е в унисон с Хелоуин и миската се е маскирала, с цел да изплаши журито и да завоюва повече бонбони. И съумя.

Освен короната, Моника Минкова сграбчи наградата за най-вече насмешки в обществените мрежи, а фотографията й към момента се популяризира мощно с всевъзможни мнения. Видимо е, че Моника е крепко модифицирана и изобщо не й пука от това. Тя има корекции в устните, в гърдите, носи екстеншъни в огнено червен цвят и разяснява пред медиите, че взе участие в състезания, с цел да си повдига самочувствието.

Моника е известна в дебрите на силиконките с това, че преди 5 години завоюва конкурс Best Erotic Model 2015 и още на идващия ден се възползва от огромната премия – наблъска гърдите си със 700 кубика силикон. Така потегли главозамайващата й кариера, до момента в който бе коронована преди ден с една от най-високите трофеи в България.

В състезанието взе участие и бургазлийката София Мазуренко, която съгласно авторитетното мнение на мъжката част е в пъти по-красива и носи в себе си обаяние и нежно лъчение, което едва ли някой би могъл да открие във фаворитката на журито. Не е загадка, че такива състезания са най-вече нечий бизнес, а по-късно съревнование по хубост. И това този път доста си проличава.

София Мазуренко е отличена за своята красива усмивка, както и още няколко хубавици от състезанието, които са надалеч от определението топ силиконова резачка, каквото употребяват българите за новата мисис – Моника Минкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР