Ник Кириос е сред най-добрите австралийски тенисисти, но със сигурност

...
Ник Кириос е сред най-добрите австралийски тенисисти, но със сигурност
Коментари Харесай

Изненадващата огромна татуировка на лошото момче на тениса

Ник Кириос е измежду най-хубавите австралийски тенисисти, само че сигурно ще остане запомнен не единствено с уменията си на корта, а и с избухливия си манталитет.
 Как приложението на Tesla е помогнало на Ник Кириос да откри откраднатия си електрически автомобил
Как приложението на Tesla оказва помощ при кражба

Ник Кириос може да показа опит от първа ръка

Кириос съвсем не пропуща, в който да покаже, че не е склонен или със съдията, или с някои от публиката. А от време на време не е удовлетворен и от самия себе си. Стига да не е контузен, несъмнено.

Напълно в духа на екстравагантните му действия разбираме и за една голяма татуировка, която тенисистът си е направил. 

Тя заема целия му тил и не е нищо от това, което човек може да си намерения, че Ник Кириос би си татуирал. Не става въпрос за животни като лъвове и тигри, които постоянно биват татуирани по кожата на хората. Нито за някоя дълбока мисъл на античен език.

От профила на тенисиста в Instagram разбираме, че той си е няколко покемона, съчетани в една огромна рисунка. От DMARGE твърдят, че Ник Кириос е огромен почитател на японското аниме Pokémon.

И като подобен си е татуирал девет от най-популярните покемони и негови обичани, измежду които са Чаризард, Алказам и Снорлакс. За голямата татуировка Кириос се е доверил на основаното в Лос Анджелис студио Ganga Tattoo Studio. А за по-бързото довеждане докрай на татуировката върху нея са работили по едно и също време четирима татуисти. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР