Nightdive Studios обявиха за пореден път забавяне на излизането на

...
Nightdive Studios обявиха за пореден път забавяне на излизането на
Коментари Харесай

Забавиха премиерата на PC версията на System Shock

Nightdive Studios оповестиха за следващ път закъснение на излизането на римейка на System Shock. Вместо през този месец, играта ще излезе на 30.05. Разработчикът заяви за смяната в страницата на System Shock в Steam.

Междувременно студиото откри предварителните поръчки за PC версията на играта в Steam, GOG и Epic Games Store, като всяка една такава ще обезпечи безвъзмездна версия на System Shock 2: Enhaced Edition.

Преработената версия на класическата игра ще достави усъвършенствана визия, с помощта на Unreal Engine, модифицирани контроли за ръководство, нов геймплей и врагове, разширени CyberSpace равнища, смяна в отразяването на нанасяните вреди и опустошения, нов интерфейс и музика.

„ Това съм аз, ШОДАН, всезнаещият, всесилен изкуствен интелект, който толкоз безразсъдно се опитахте да разрушите. Но не се опасявайте, ще се върна още по-силен от всеки път. Мислехте, че ще ме успехите, само че сте бъркали. На 30-ти май вие ще се изправите лице в лице с следствията, до момента в който се лутате в дълбините на станцията „ Цитадела “ за следващ път. Но в този момент ще е друго. Ще се сблъскате с нови провокации, нови врагове и нови кошмари, които ще подложат на тестване опциите ви. И през цялото това време ще сте под зоркия ми взор, до момента в който се любувам на страданието ви “, пишат от Nightdive.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР