Ние всички сме разтърсени от това, което се случи днес,

...
Ние всички сме разтърсени от това, което се случи днес,
Коментари Харесай

Град Чесапийк е разтърсен от стрелбата в супермаркета


" Ние всички сме разтърсени от това, което се случи през днешния ден ", сподели Рик Уест, кмет на американския град Чесапийк, станал сцена на пукотевица с жертви, съобщи Би Би Си.

Местният властник изрази съболезнования на околните на жертвите на закононарушението и пожела бързо възобновяване на потърпевшите.

Двамата представителите на щата Вирджиния в Сената (горната камара на Народното събрание на САЩ) Луис Лукас и Марк Уорнър обявиха, че са ужасени от случилото се в града. Депутатите също показаха съболезнования на околните на жертвите.

От компанията " Уолмарт ", притежател на магазина, където стана стрелбата обявиха: Ние сме шокирани от тази покруса. " Уолмарт " оказва всякакво подпомагане на управляващите в процеса на следствието на убийството.

Около 14 часа българско време през днешния ден полицията в Чесапийк даде конференция. " Убитите са минимум седем. Служител в магазина е разкрил огън по свои сътрудници. Той е прострелял шестима души и се самоубил. Петима от потърпевшите са в тежко положение. Лекарите се борят за техния живот ", споделиха пазителите на закона.

" Според локални медии килърът на шестимата е мъж на към 50 години. Той е работел в магазина най-малко две десетилетия ", добави Би Би Си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР